logo

Utställare 2018


Monter Utställare Beskrivning
B:16 Advanced Motobility Vi anpassar motorcyklar och vårat motto är att alla som vill skall kunna köra mc. Det finns ett bidrag hos Försäkringskassan som gäller för inköp av motorcykel och anpassning.
Vi visar en BMW motorcykel anpassad med pneumatiskt upp och nedfällbara stödhjul typ FBS och kopplad släpvagn för transport av manuell rullstol.
F:01 AH. Anna Hallgren AH är ett utbildningsföretag.
AH består främst av Anna Hallgren som är utbildad socionom, sexual pedagog och sexolog.
AH utbildar, föreläser och handleder mestadels inom området sexualitet och funktionsnedsättningar
Föreläser även inom bemötande, möten mellan människor, att leva med personlig assistans, att jobba som personlig assistent, samt vara förälder till barn med funktionsnedsättningar
I AH monter kommer man finna information kring sexualitet och funktionsnedsättningar, samt tips på olika sexhjälpmedel som underlättar för att kunna utöva och uppleva sexuell njutning på egenhand eller ihop med annan person.
C:13 Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB Aktiv Ortopedteknik driver ortopedtekniska center på 18 orter över hela Sverige och utgör en del av Ottobock Scandinavia Group. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Hos oss möter du högt kvalificerade och erfarna specialister med tillgång till den absolut senaste tekniken. Genom nära samarbete med sjukhusets personal fortsätter vi att utveckla vår verksamhet för att möta framtidens behov. Alltid med patient och brukare i fokus.
C:10B Alfema ALFEMA Care har jobbat med personlig assistans i 10 år och är idag ett stolt medelstort assistansbolag med rötterna i ambulans- och akutmedicin . Vi har det stora företagets muskler men det lilla företagets hjärta och värme. Vi satsar mycket på vidareutbildning av personalen så att våra kunder alltid får högsta kvalitet på sin assistans.
C:16 Anatomic SITT AB Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
D:13 Anpassarna Gunnérius AB Anpassar bilar för människor med någon form av funktionsnedsättning. Med gedigen erfarenhet som sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden har vi inte bara skapat egna innovationer, vi har även tagit andras innovationer till fulländning. Tack vare vår trafikskola Anpassarna Körkort AB, kan vi se till att du som kund hos oss får alla möjligheter att känna dig trygg bakom ratten. Besök vår monter för marknadens bredaste utbud av anpassningslösningar!
A:02 Assistanskompaniet Vi levererar personlig assistans utefter dina önskemål. Din assistans ska självklart vara flexibel och följa dig i vardagen så att du kan leva ett fritt och självständigt liv.
D:04 Atlea AB Atlea ger dig möjlighet till ökad kraft i vardagen. Med våra produkter från Rio Mobility får du ökad styrka och tar dig fram betydligt snabbare. Firefly, Dragonfly och E-Dragonfly kopplas snabbt och lätt på de flesta rullstolar och batteriet räcker utan problem till 24 km körning.
A:15 Autoadapt AB Vi tänker inte låta begränsad rörlighet hindra dig från att köra eller åka bil. I vår vision av framtiden har du oberoendet att kunna välja den bil du älskar, inte bara ett fordon som passar dina behov.
B:17 Bilanpassning i Staffanstorp Bilanpassning i Staffanstorp är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag, vi skräddarsyr bilar utifrån individens behov. På mässan finner ni flertalet anpassade bilar med olika lösningar för ökad frihet.
E:01 Coloplast AB Coloplast AB hjälper personer med intima sjukvårdsbehov bland annat genom innovativa och mycket diskreta tappningskatetrar.
background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare