logo

Utställare 2020


Monter Utställare Beskrivning
B:05 Peter Stenberg AB Massage- och rehabprodukter, t ex vibrationsplattor, tens cirkulationstrimmare, trådlösa massage produkter, tyngd täcke för dålig sömn.
H:01 Primass AB Demo av dataprogram.
F:01 Rehab Station Stockholm Rehab Station Stockholm utvecklar och driver medicinsk rehabilitering för personer med ryggmärgsskador, ortopediska skador, stroke, multipel skleros samt allmän neurologi. Verksamheten bygger på gedigen erfarenhet som grundas på: Engagemang, Gott bemötande, Kompetens, Nytänkande.
E:05 RG Aktiv Rehabilitering RG ger förutsättningar till för personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar att leva ett rikt och inspirerande liv. I vår verksamhet fokuserar vi på möjligheter och visar med hjälp av förebilder och mångårig kunskap hur mycket mer som är möjligt än vad man först tror. Kom till vår monter och inspireras till positiv förändring!
E:06 Personskadeförbundet RTP Personskadeförbundet RTP är en ideell organisation vars målsättning är att alla ska ha möjlighet att delta i livet på lika villkor. Vi bedriver påverkansarbete och ger information och vägledning till personer med förvärvade skador till följd av trafik- olycksfalls eller polioskada samt deras närstående.
Till oss kan du vända dig för att få kontakt med människor som är, eller har varit, i en liknande situation. Besök oss på www.rtp.se.
B:11 Permobil AB Permobil är ett globalt företag som grundades 1967, vi finns i hela Sverige och sedan 2015 är ROHO en del av vårt varumärke. Vi kan därför erbjuda individanpassade helhetslösningar inom mobilitet och sittande. På Hjultorget visar vi några av våra nyaste produkter, och vi kommer också att ha med ett flertal olika ROHO-produkter.
Under Hjultorget kommer vi även att hålla i exklusiva föreläsningar i egen lokal, besök vår monter för mer information.
D:09 Panthera AB
Panthera AB är ett företag beläget i Spånga nordväst om Stockholm. Vi har sedan 1989 tillverkat aktivrullstolar för barn och vuxna. Vi har fem produktspecialister som är stationerade i Spånga, Umeå och Falkenberg. Panthera är tillverkare av världens lättaste rullstol Panthera X.

På Hjultorget kommer vi visa vår nya generation Panthera S3 och så har vi som vanligt fri service av alla Pantherastolar.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

4 månader sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

7 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

8 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook