logo

Utställare 2022

Listan uppdateras löpande med nya utställare.

Klicka på utställarens namn för att komma till deras hemsida.


Monter Utställare Beskrivning
D:11 Panthera AB
Panthera AB är ett företag beläget i Spånga nordväst om Stockholm. Vi har sedan 1989 tillverkat aktivrullstolar för barn och vuxna. Panthera ägs nu av Permobil vilket bl.a. gör att vi nu har drivaggregatet SmartDrive i vårt sortiment.
Besök vår monter, se och provkör våra rullstolar och se nyheter som barnrullstolarna Micro 3 och Bambino 3, 4st nya rullstolsmodeller i de utökade sortimentet samt nya tillbehör.
Vi har som vanligt fri service av Panthera-rullstolar i montern.
C:08B Parasport Sverige
Vi presenterar flera olika parasporter och vi finns där för att guida dig till rätt sport. Vi presenterar även projekt i vår organisation som på olika sätt ska främja och möjliggöra rörelseglädje för alla. Kom och häng med oss!
D:14 Permobil AB
Permobil är ett globalt företag som grundades 1967, vi finns i hela Sverige och sedan 2015 är ROHO en del av vårt varumärke. Vi kan därför erbjuda individanpassade helhetslösningar inom mobilitet och sittande. På Hjultorget visar vi våra senaste produkter, bland annat den helt nya ROHO-dynan Hybrid Select!
D:10 Personskadeförbundet RTP
Personskadeförbundet RTP är en ideell organisation vars målsättning är att alla ska ha möjlighet att delta i livet på lika villkor. Vi bedriver påverkansarbete och ger information och vägledning till personer med förvärvade skador till följd av trafik-, olycksfalls eller polioskada samt deras närstående.

Om olyckan är framme finns vi här för dig och dina närstående. Tillsammans skapar vi möjligheter i en ny livssituation. Besök oss på www.rtp.se.
A:04 Primass AB
Heltäckande dataprogram för personlig assistans, som förenklar och effektiviserar administrationen.
Rekrytering, Schema, Tidrapportering, Assistanskartläggning, Dokumentation, Varningar, Statistik, Mobilapp, Budget 2022 och mycket mer.
A:02 Primed Fysio och Rehab AB
Vi tillhandahåller träningsutrustning till Professionella Terapeuter sedan 2004. Vi nischar oss mot rörelseterapi inom neurologi och våra produkter har genomgått flera tester för säkerställande av kvalité.
Vår ambition är att erbjuda de bästa produkterna på marknaden i ämnet.
Primed har sitt kontor och lager i Halmstad.
På Hjultorget visar vi upp våra förskrivningsbara produkter som MOTOmed, Tippbrädor, Arbetsstolar samt manuella arm och och bentränare.
Varmt välkomna till vår monter!
B:06 Rehasense
PAWS påhängsmotorer, Track Wheel påhängshjul
D:08 och E:06 RG Aktiv Rehabilitering
Lever du med en ryggmärgsskada eller liknande förutsättningar? RG fokuserar på dina möjligheter till att leva ett rikt och inspirerande liv. Vad vill du göra? Våra förebilder visar att mycket mer som är möjligt än vad man först tror. Kom till vår monter och inspireras till positiv förändring!
I år firar vi vårt 40-årsjubileum med en extra monter (E:06), där vi bjuder på historia och nutid i vår verksamhet. 
Besökare Utställare