logo

Utställare 2024

Listan uppdateras löpande med nya utställare.

Klicka på utställarens namn för att komma till deras hemsida.


Monter Utställare Beskrivning
A:02A ParaLiving
Rullstolsvåg. 
C:07 Parasport Sverige
Vi presenterar flera olika parasporter och vi finns där för att guida dig till rätt sport. Vi presenterar även projekt i vår organisation som på olika sätt ska främja och möjliggöra rörelseglädje för alla. Kom och häng med oss!
B:19 Permobil AB/Panthera
Permobil är ett globalt företag som grundades 1967 i Sverige. Vi tillhandahåller marknadsledande innovativa och individanpassade produkter samt avancerade support- och servicelösningar för dessa.
I vårt utbud hittar ni inte bara avancerade elrullstolar från Permobil och sittdynor från ROHO utan även Pantheras lätta och manöverbara manuella rullstolar som sedan 2022 är en del av Permobil. I vår monter kan ni även se vår ståstol, drivaggregat och barnhjälpmedel.
D:10 Personskadeförbundet RTP
Personskadeförbundet RTP är en ideell organisation vars målsättning är att alla ska ha möjlighet att delta i livet på lika villkor. Vi bedriver påverkansarbete och ger information och vägledning till personer med förvärvade skador till följd av trafik-, olycksfalls eller polioskada samt deras närstående.

Om olyckan är framme finns vi här för dig och dina närstående. Tillsammans skapar vi möjligheter i en ny livssituation. Besök oss på www.rtp.se.
B:04 Primass AB
Vi är ett tidrapporteringssystem för personlig assistans. Schema, tidrapportering, E-RÄK till Försäkringskassan med mera. Säljer till assistansanordnare och egna arbetsgivare som ett digitalt hjälpmedel för rapportering av assistanstimmar till Försäkringskassa, kommun och landsting.
D:08 RG Aktiv Rehabilitering
Lever du med en ryggmärgsskada eller liknande förutsättningar? RG fokuserar på dina möjligheter till att leva ett rikt och inspirerande liv. Vad vill du göra? Våra förebilder visar att mycket mer som är möjligt än vad man först tror. Kom till vår monter och inspireras till positiv förändring!
Besökare Utställare