logo

Utställare 2018 - 2020 års utställare bokas nu och sidan uppdateras vid årsskiftet


Monter Utställare Beskrivning
G:11A AddMovement AB AddSeat är en självbalanserande elrullstol som använder sig av gyroteknologi. AddSeat gör det möjligt att komma fram på ställen som normalt är svåråtkomliga. Tack vare sin kompakthet så går AddSeat in i de minsta hissar och är enkel att få med i bilen.
B:16 Advanced Motobility Vi anpassar motorcyklar och vårat motto är att alla som vill skall kunna köra mc. Det finns ett bidrag hos Försäkringskassan som gäller för inköp av motorcykel och anpassning.
Vi visar en BMW motorcykel anpassad med pneumatiskt upp och nedfällbara stödhjul typ FBS och kopplad släpvagn för transport av manuell rullstol.
U:07 Bewa Intraf Fordonsteknik AB
B:09 Brukarassistans Sverige AB Vi gör det tillsammans! Hos Brukarassistans får du som kund och assistent vårt fulla fokus. Vi vet att det är först när hela kedjan i assistansen mår bra som en riktigt god assistans kan uppnås. Därför tar vi ett helhetsansvar för din assistans, där såväl kund som assistent får fullt stöd, med en stark lokal förankring i Uppsala med omnejd. Varmt välkommen till oss och vår monter B:09 för att höra mer om oss!
E:02 Cercadeti Rehab AB Cercadeti Rehab AB ordnar rehabiliteringresor och rekreationsresor till Spanien. Vi som driver det har själva en funktionsnedsättning. Vi jobbar med både det fysiska, mentala och sociala i rehabiliteringen. Vi bor på ett underbart 4-stjärnigt hotell som ligger direkt vid stranden och den fantastiska strandpromenaden. Utöver detta föreläser vi ofta i Sverige om ämnen som berör oss med funktionsnedsättning eller våra anhöriga.
F:01 AH. Anna Hallgren AH är ett utbildningsföretag.
AH består främst av Anna Hallgren som är utbildad socionom, sexual pedagog och sexolog.
AH utbildar, föreläser och handleder mestadels inom området sexualitet och funktionsnedsättningar
Föreläser även inom bemötande, möten mellan människor, att leva med personlig assistans, att jobba som personlig assistent, samt vara förälder till barn med funktionsnedsättningar
I AH monter kommer man finna information kring sexualitet och funktionsnedsättningar, samt tips på olika sexhjälpmedel som underlättar för att kunna utöva och uppleva sexuell njutning på egenhand eller ihop med annan person.
D:04 Atlea AB Atlea ger dig möjlighet till ökad kraft i vardagen. Med våra produkter från Rio Mobility får du ökad styrka och tar dig fram betydligt snabbare. Firefly, Dragonfly och E-Dragonfly kopplas snabbt och lätt på de flesta rullstolar och batteriet räcker utan problem till 24 km körning.
C:10B Alfema ALFEMA Care har jobbat med personlig assistans i 10 år och är idag ett stolt medelstort assistansbolag med rötterna i ambulans- och akutmedicin . Vi har det stora företagets muskler men det lilla företagets hjärta och värme. Vi satsar mycket på vidareutbildning av personalen så att våra kunder alltid får högsta kvalitet på sin assistans.
E:01 Coloplast AB Coloplast uppdrag är att göra livet enklare för personer med intima hjälpmedelsbehov att kunna leva det liv som de vill leva. Vi bidrar genom att utveckla innovativa och smarta lösningar tillsammans med dem som använder våra hjälpmedel för blåsa, tarm eller har stomi.
C:16 Anatomic SITT AB Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem.
Design och kvalitet är en självklarhet för oss.
Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
D:13 Anpassarna Gunnérius AB Anpassar bilar för människor med någon form av funktionsnedsättning. Med gedigen erfarenhet som sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden har vi inte bara skapat egna innovationer, vi har även tagit andras innovationer till fulländning. Tack vare vår trafikskola Anpassarna Körkort AB, kan vi se till att du som kund hos oss får alla möjligheter att känna dig trygg bakom ratten. Besök vår monter för marknadens bredaste utbud av anpassningslösningar!
A:15 Autoadapt AB Vi tänker inte låta begränsad rörlighet hindra dig från att köra eller åka bil. I vår vision av framtiden har du oberoendet att kunna välja den bil du älskar, inte bara ett fordon som passar dina behov.
C:13 Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB Aktiv Ortopedteknik driver ortopedtekniska center på 18 orter över hela Sverige och utgör en del av Ottobock Scandinavia Group. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Hos oss möter du högt kvalificerade och erfarna specialister med tillgång till den absolut senaste tekniken. Genom nära samarbete med sjukhusets personal fortsätter vi att utveckla vår verksamhet för att möta framtidens behov. Alltid med patient och brukare i fokus.
B:17 Bilanpassning i Staffanstorp Bilanpassning i Staffanstorp är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag, vi skräddarsyr bilar utifrån individens behov. På mässan finner ni flertalet anpassade bilar med olika lösningar för ökad frihet.
A:02 Assistanskompaniet Vi levererar personlig assistans utefter dina önskemål. Din assistans ska självklart vara flexibel och följa dig i vardagen så att du kan leva ett fritt och självständigt liv.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

1 månad sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

5 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

6 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook