logo

Utställare 2020


Monter Utställare Beskrivning
E:04 Camp Pro Ortopedteknik Camp Pro Ortopedteknik är en komplett ortopedteknisk verksamhet som finns i fina nyrenoverade lokaler i Lill-Janshuset vid Sophiahemmet. Vår duktiga personal har lång erfarenhet inom alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel och vi har den allra senaste utrustningen på vår mottagning. Vår ambition är att erbjuda varje patient den bästa lösningen vid varje enskild tillfälle och vi utgår alltid från vad som är bäst för just den patient vi har framför oss. Vi kallar det ”Delaktighet på riktigt”. Vi har nära samarbeten med bl a specialistläkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi har avtal med Region Stockholm, men tar även emot försäkrings- och privatbetalande patienter.
F:01B Cercadeti Rehab AB Cercadeti Rehab AB ordnar rehabiliteringresor och rekreationsresor till Spanien. Vi som driver det har själva en funktionsnedsättning. Vi jobbar med både det fysiska, mentala och sociala i rehabiliteringen. Vi bor på ett underbart 4-stjärnigt hotell som ligger direkt vid stranden och den fantastiska strandpromenaden. Utöver detta föreläser vi ofta i Sverige om ämnen som berör oss med funktionsnedsättning eller våra anhöriga.
E:02 AH Utbildning AH är ett utbildningsföretag.
AH består främst av Anna Hallgren som är utbildad socionom, sexual pedagog och sexolog.
AH utbildar, föreläser och handleder mestadels inom området sexualitet och funktionshinder och rörelsehinder
Föreläser även inom bemötande, möten mellan människor, att leva med personlig assistans, att jobba som personlig assistent, samt vara förälder till barn med funktionshinder och rörelsehinder
I AH monter kommer man finna information kring sexualitet och funktionshinder och rörelsehinder, samt tips på olika sexhjälpmedel som underlättar för att kunna utöva och uppleva sexuell njutning på egenhand eller ihop med annan person.
E:03 Coloplast AB Coloplast uppdrag är att göra livet enklare för personer med intima hjälpmedelsbehov att kunna leva det liv som de vill leva. Vi bidrar genom att utveckla innovativa och smarta lösningar tillsammans med dem som använder våra hjälpmedel för blåsa, tarm eller har stomi.
F:02B Anatomic SITT AB Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem.
Design och kvalitet är en självklarhet för oss.
Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
D:12 Anpassarna Gunnérius AB Anpassar bilar för människor med någon form av funktionsnedsättning. Med gedigen erfarenhet som sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden har vi inte bara skapat egna innovationer, vi har även tagit andras innovationer till fulländning. Tack vare vår trafikskola Anpassarna Körkort AB, kan vi se till att du som kund hos oss får alla möjligheter att känna dig trygg bakom ratten. Besök vår monter för marknadens bredaste utbud av anpassningslösningar!
C:15 Bilanpassning i Staffanstorp Bilanpassning i Staffanstorp är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag, vi skräddarsyr bilar utifrån individens behov. På mässan finner ni flertalet anpassade bilar med olika lösningar för ökad frihet.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

10 timmar sedan

Vill du lära dig mer om nyttan av att använda gåstol för att förhindra fallolyckor och för att skapa trygghet och säkerhet vid gångträning? Den 28 maj håller Camilla Milger, arbetsterapeut på MAYDAY AID, en gratis workshop/föreläsning på Hjultorget. På vår hemsida finns mer information om utställare, aktiviteter och föreläsningar: www.hjultorget.nu ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

1 vecka sedan

Att köpa bil och få den anpassad för att passa det egna eller ett barns funktionsnedsättning är en stor affär. För många innebär även en anpassad bil en ökad möjlighet till självständighet.
Passa på att skaffa dig information från flera företag innan ditt beslut – på Hjultorget den 27-28 maj kan man se det mesta inom bilanpassning och träffa många olika bilanpassningsföretag. På vår hemsida finns mer information om utställare, aktiviteter och föreläsningar: www.hjultorget.nu
... Se merSe mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

”Jag har alltid haft en stark kärlek till mode, men även till skapandet. Innan ryggmärgsskadan prioriterades dock all tid på dans och gymnastik. Där skapades uttryck med kroppen som material, något som övergick till att skapa med kroppen som utgångspunkt i textila/bärbara material. Den viktigaste delen i rollen som modeskapare är för mig förmågan att kommunicera, beröra och påverka. Mode är något som finns omkring oss och påverkar oss varje dag, medvetet eller omedvetet. Att ha möjligheten att påverka dagens synsätt på människan är vad som ger mig kraft och inspiration i skapandet.”
Under Hjultorget 27-28 maj kan du se Louise Linderoths kreationer under modevisningar på Aktivitetstorget. På vår hemsida finns mer information om utställare, aktiviteter och föreläsningar: www.hjultorget.nu
... Se merSe mindre

Visa på Facebook