logo

Utställare 2022

Listan uppdateras löpande med nya utställare.

Klicka på utställarens namn för att komma till deras hemsida.


Monter Utställare Beskrivning
C:07 Airgo
Vår affärsidé är enkel ” Att erbjuda funktionella hjälpmedel av hög kvalitet som skapar frihet och oberoende för våra användare”.
Förutom lätta hopfällbara elrullstolar och scooters, säljer vi även bl.a. smarta mobila stödhandtag från tyska Mobeli™.
E:02 Aleris Rehab Station
Rehab Station Stockholm utvecklar och driver medicinsk rehabilitering för personer med ryggmärgsskador, ortopediska skador, stroke, multipel skleros samt allmän neurologi. Verksamheten bygger på gedigen erfarenhet som grundas på: Engagemang, Gott bemötande, Kompetens, Nytänkande.
B:12 Anatomic SITT AB
Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem.
Design och kvalitet är en självklarhet för oss.
Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
D:15 Anpassarna Gunnérius AB
Anpassar bilar för människor med någon form av funktionsnedsättning. Med gedigen erfarenhet som sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden har vi inte bara skapat egna innovationer, vi har även tagit andras innovationer till fulländning. Tack vare vår trafikskola Anpassarna Körkort AB, kan vi se till att du som kund hos oss får alla möjligheter att känna dig trygg bakom ratten. Besök vår monter för marknadens bredaste utbud av anpassningslösningar!
C:10 Bilanpassning i Staffanstorp
Bilanpassning i Staffanstorp är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag, vi skräddarsyr bilar utifrån individens behov. På mässan finner ni flertalet anpassade bilar med olika lösningar för ökad frihet.
E:04 Cercadeti Rehab AB
Cercadeti Rehab AB ordnar rehabiliteringresor och rekreationsresor till Spanien. Vi som driver det har själva en funktionsnedsättning. Vi jobbar med både det fysiska, mentala och sociala i rehabiliteringen. Vi bor på ett underbart 4-stjärnigt hotell som ligger direkt vid stranden och den fantastiska strandpromenaden. Utöver detta föreläser vi ofta i Sverige om ämnen som berör oss med funktionsnedsättning eller våra anhöriga.
D:06 Coloplast AB
Coloplast utvecklar kontinens-, urologi- och stomiprodukter som gör livet lättare för människor med intima vårdbehov.
Genom nära samarbete med de personer som använder våra hjälpmedel, utvecklar vi innovativa lösningar anpassade till individen.
Vi ser fram emot att träffa er på Hjultorget!
B:15 Decon Wheel AB
Decon är ett svenskt företag som jobbar med att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitetsnivå på både produkter och kundbemötande.

Besök vår monter och provakör våra drivaggregat: E-move, E-drive, Gearwheel, E-walk, Liberty och mycket mer.

NYHET! Upptäck och provkör våra nyheter Black-line för E-move & E-drive och vår nya hopfällbara elrullstol Flexlife.


D:04 DHR
DHR är det självklara valet för dig med nedsatt rörelseförmåga men vi välkomnar alla som vill stödja vårt arbete. Vårt mål att alla ska vara inkluderade i samhället och att rättigheter är möjlighet! Kom förbi vår monter så berättar mer vi om vårt förbund.  
D:01 Eloflex AB
Eloflex är en helt ny generation av eldrivna hjälpmedel med flera unika egenskaper. Alla våra produkter är hopfällbara. Den låga vikten gör att elrullstolen enkelt kan tas med i bilen. Flyggodkända batterier och starka motorer av den senaste teknologin resulterar i ett kraftfullt hjälpmedel som passar den som vill fortsätta upptäcka världen och ha en aktiv vardag.
B:02 ENKV assistans AB
ENKV har sedan 2002 jobbat med personlig assistans över hela Sverige. Vi erbjuder personlig utformad assistans med 100% öppenhet och transparens. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att forma och samordna en assistans som du och dina assistenter kan känna er nöjda och trygga med. Vår värdegrund är Närhet, Erfarenhet, Kunskap och Värme.
Välkommen att träffa oss i vår monter.
B:05 Erimed International
Erimed är leverantör till Ortopedtekniska avdelningar och mottagningar, vi erbjuder ett brett sortiment av ortopediska skor för barn och vuxna, ortoser t.ex. Dictusbandet som hjälper dig vid droppfot.
Erimed har även ett stort utbud av proteser för bl.a. fötter, knä och höft.
B:18 Etac Sverige AB
Etac är en världsledande utvecklare av ergonomiska rörelsehjälpmedel för människor i alla stadier av livet – från små barn till äldre. Vi erbjuder produkter för olika vårdsituationer, som syftar till att förbättra aktivitet oavsett fysiska förutsättningar. I vårt sortiment ryms rullstolar, sittdynor, förflyttningshjälpmedel, juniorhjälpmedel och hjälpmedel inom bad och toalett. På Hjultorget visar vi ett urval av våra rullstolar, sittdynor och juniorhjälpmedel.
C:02 Eurovema Mobility AB
Eurovema Mobility AB ingår i Weland koncernen som präglas av hög investeringstakt och vilja att ständigt förbättras och utvecklas. Weland AB är ett familjeföretag med en platt organisation för snabba beslutsvägar.
Eurovema Mobility utvecklar, tillverkar och marknadsför tekniska hjälpmedel inom de egna varumärkena Euroflex arbetsstolar och elektriska inomhus rullstolar och Alvema med barnprodukter sulkyvagnar samt Volaris med rollatorer. Produkterna är svensktillverkade i våra egna lokaler i Gislaved.
Vår affärsidé är "Med engagerade medarbetare skapar vi hjälpmedel för mobilitet och ergonomi som ger mer av funktion, design och kvalitet för användare i alla åldrar".
Vår målsättning är att förbättra sittande och rörlighet för personer med speciella behov, i alla åldrar. Vi strävar efter att tillverka produkter av mycket hög kvalitet och ställer krav på att våra leverantörer i största möjliga mån använder sig av material som är skonsamma för miljön.
På Hjultorget visas Flexmobil i6 SitRite, Euroflex SitRite och Volars Rollatorer För inom- och utomhusbruk.
A:10 Fordonsanpassarna AB
Med över 30 års erfarenhet av skräddarsydda fordonsanpassningar vet vi att små anpassningarna gör stor skillnad. Vi vet också att alla behov är individuella och därför är flexibilitet vårt ledord. Berätta om dina utmaningar så gör vi ditt fordon så bekvämt, säkert och funktionellt som möjligt.
F:08 Freedombikes
Specialcyklar för alla!
Freedombikes presenterar specialcyklar från Van Raam med 40 års erfarenhet av att bygga cyklar med anpassning.
Vi älskar cykling och vill göra cykling tillgänglig för alla, har man någon typ av funktionsnedsättning har vi cykeln.
Utgångspunkten är att man inte ska köpa cykeln som vi vill sälja, utan vi ska sälja den cykeln som man verkligen vill ha och behöver.
Våra kunder är i huvudsak kommuner, regioner, verksamheter och boenden, cykelbutiker och givetvis en hel del privatkunder.
Välkomna till vår monter önskar Johan, Anders och representant från Van Raam.
B:12b Fysioaid by Kathleen AB
FYSIOAID BY KATHLEEN AB är återförsäljare i Sverige av danska BY-CONNIEHANSEN. Vi säljer gånghjälpmedel som gåstolar och FrameRunners för förflyttning inom- och utomhus. Vi har ett stort utbud av tillbehör för att ge personer med nedsatt balans- och gångförmåga största möjliga stabilitet och samtidigt frihet att vara mobil.
F:12 Göran Sjödén Rehab Distribution AB
Vi arbetar sedan mer än 20 år med sittdynor och madrasser för människor med trycksårsproblematik. Stabila lättanvända produkter för rullstol och säng. Vi visar även en hälsko om Du har problem med smärta och sår på hälen. Vår butik i Göteborg med tillhörande hemsida har komplett hjälpmedelssortiment. Välkomna till oss!
F:02 Handikappteknik/T-res
Nu introducerar vi T-res - möjligheternas resebyrå för dig som är rörelsehindrad och drömmer om naturupplevelser i skogen och på sjön.

Handikappteknik är ett innovationsföretag som har tillverkat allt ifrån Skicart, ATC:n och golvsänkta bilar med olika styrsystem. De senaste åren har vi tillverkat en elektrisk scooter som heter BEAD som är helt anpassad efter kundens önskemål.

I montern visar vi badrullstol, BEAD elscooter, SUP (sit up padleboard).
E:08 HD Rehab AB
HD Rehab är ett svenskt familjeföretag med många års erfarenhet av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Vi har konstruerat, utvecklat och tillverkat komfortrullstolar i över 50 år och kompromissar inte när det gäller kvalitet och funktion. En produkt från HD Rehab är en långsiktig investering, både ekonomiskt och miljömässigt.

På Hjultorget kommer vi att presentera HD Motion, en helt ny flexibel komfortrullstol för barn och ungdomar och deras speciella behov. Rullstolen är byggd för att klara en aktiv livsstil i vardagen, både inomhus och utomhus.
A:16 HEA Medical AB
HEA Medical vill ge människor med funktionsnedsättning ett bättre liv med hjälpmedel från världsledande tillverkare. På Hjultorget visar vi bälten och selar, ramper, rullstolstillbehör, armhjälpmedel och tryckavlastande hjälpmedel.
D:03 Hela Sveriges Assistans
Personlig assistans för personliga människor

Assistans ska ju vara personlig, inte anonym. Eller hur?

Besök oss gärna i vår trevliga monter.

Välkommen önskar Maria Berghult verksamhetschef Hela Sveriges assistans en del av Förenade Care-familjen.
D:05 Hjälpmedelsexperten AB
Hjälpmedelsexperten är en leverantör och distributör av hjälpmedel för personer med funktionshinder i hela Sverige. Hos oss kan du se cykelfronten Lipo Smart, drivaggregatet Lipo Lomo till din rullstol från Stricker och rullstolar från TiArrow. Vi erbjuder tekniska hjälpmedel som hjälper människor att ta sig upp och fram. Vi har många års erfarenhet, kompetens inom vårt område och kan ge den optimala lösningen för varje användare. Vissa kan behöva lite mer hjälp för att ta sig upp och fram än andra. Därför är vår vision UPP OCH FRAM!
F:09 Humana Assistans
Humana är Sveriges största assistansanordnare. Roligt tycker vi eftersom det är kunderna själva som väljer. I snart 20 år har vi kämpat för alla som behöver assistans. Den som lever med personlig assistans står ständigt inför nya utmaningar. Samma sak gäller anhöriga. Mitt i vardagen där träningen möter glädjen och tröttheten och allt det andra. Där vill vi vara. Precis där, för att underlätta livet för dig som lever med personlig assistans. Välkommen till Humanas monter F:09 så berättar vi mer om oss.
A:07 Invacare AB
Invacare är ett av världens största företag inom hjälpmedelsbranschen. Invacare tillverkar och säljer produkter för människor med funktionsvariation, med inriktning på återskapande av en aktiv livsstil.
C:05 Kristdemokraterna
Politisk organisation som kommer ha med informationsmaterial om åtgärder för funktionshindrade. 
B:12a Luv2move AB
Luv2Move AB är  leverantör av nya moderna och säkra självbalanserande elrullstolar som kategoriseras som APW (Active Power Wheelchair). Dessa moderna elrullar styrs av och kontrolleras av din egen kropps rörelser.
D:02 Made For Movement Sweden AB
Made for Movement brinner för att alla människor ska ha möjlighet att röra på sig. Våra hjälpmedel erbjuder unika och skräddarsydda lösningar som gör det möjligt för barn, ungdomar och vuxna med stora rörelsenedsättningar att komma upp i stående position och att kunna gå och röra på sig.
Våra hjälpmedel NF-Walker- Innowalk -Xplore
E:08 MAYDAY AID AB
MAYDAY AID är ett litet företag med stor känsla för snabbhet och personlig service. Vi letar ständigt efter riktigt bra produkter till såväl små barn som stora vuxna. Hos oss hittar du allt från sängar till gånghjälpmedel.
F:07 Minitech
Värmehjälpmedel.
A:14 Mobilina Anpassning AB
Bilanpassning.
A:09 Moveum AB
Ända sedan 80-talet då vi startade vår verksamhet så har bostadsanpassning legat oss varmt om hjärtat. Att få arbeta för innovativa lösningar som svar på vardagens problem är för oss en fantastisk möjlighet. Vi utvecklar funktionella lösningar för bostadsanpassning av badrum, kök och andra miljöer i hemmet där problem kan uppstå. Vi arbetar ständigt vidare för att finna ännu bättre lösningar så tveka inte att ringa oss om du har några frågor eller idéer. Vi lyssnar alltid och gör vårt yttersta för att hjälpa till.
C:04 Neuro Stockholm
Neuro är en oberoende intresseorganisation specialiserad på neurologi. Vi finns för att ge dig information, stöd och en framtidstro. Vårt mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.
B:04 NÄRA AB personlig assistans
NÄRA AB - personlig assistans sedan 1995

Vi vill att du ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla – vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Hos NÄRA har du alltid en egen kontaktperson som följer dig i utformningen av den personliga assistansen.
NÄRA tillämpar kollektivavtal samt arbetar efter etiska riktlinjer och gällande regelverk.

Kom gärna och besök oss i vår monter B:04 så berättar vi mer!
C:09 Olivia Personlig Assistans och Rehabilitering
Olivia Rehab bedriver neurologisk rehabilitering. Våra ledord är “kunskap och känsla”!
Vi har avtal inom:
• Specialiserad neurologisk rehab
• Intenssivträning
• Fysioterapi
• Logopedi
Vi finns i Danderyd i en familjär miljö.
Välkomna!
A:03 Omnia Personlig Assistans
Omnia Personlig Assistans är ett litet, personligt assistansbolag med välmående i fokus. Vi har det lilla företagets flexibilitet och strävar efter att bygga en personlig relation och ett nära och varaktigt samarbete. Som kund hos oss får du som brukare en uppdragschef som lyhört lyssnar på dina önskemål och tillsammans läggs planen för hur just din assistans ska fungera.

Vi är IfA Supporter vilket innebär att vi står upp för den personliga assistansens grundintentioner om självbestämmande, valfrihet och integritet.

Besök oss i vår monter A:03 så får du mer information. Välkommen!
D:11 Panthera AB
Panthera AB är ett företag beläget i Spånga nordväst om Stockholm. Vi har sedan 1989 tillverkat aktivrullstolar för barn och vuxna. Panthera ägs nu av Permobil vilket bl.a. gör att vi nu har drivaggregatet SmartDrive i vårt sortiment.
Besök vår monter, se och provkör våra rullstolar och se nyheter som barnrullstolarna Micro 3 och Bambino 3, 4st nya rullstolsmodeller i de utökade sortimentet samt nya tillbehör.
Vi har som vanligt fri service av Panthera-rullstolar i montern.
C:08B Parasport Sverige
Vi presenterar flera olika parasporter och vi finns där för att guida dig till rätt sport. Vi presenterar även projekt i vår organisation som på olika sätt ska främja och möjliggöra rörelseglädje för alla. Kom och häng med oss!
D:14 Permobil AB
Permobil är ett globalt företag som grundades 1967, vi finns i hela Sverige och sedan 2015 är ROHO en del av vårt varumärke. Vi kan därför erbjuda individanpassade helhetslösningar inom mobilitet och sittande. På Hjultorget visar vi våra senaste produkter, bland annat den helt nya ROHO-dynan Hybrid Select!
D:10 Personskadeförbundet RTP
Personskadeförbundet RTP är en ideell organisation vars målsättning är att alla ska ha möjlighet att delta i livet på lika villkor. Vi bedriver påverkansarbete och ger information och vägledning till personer med förvärvade skador till följd av trafik-, olycksfalls eller polioskada samt deras närstående.

Om olyckan är framme finns vi här för dig och dina närstående. Tillsammans skapar vi möjligheter i en ny livssituation. Besök oss på www.rtp.se.
A:04 Primass AB
Heltäckande dataprogram för personlig assistans, som förenklar och effektiviserar administrationen.
Rekrytering, Schema, Tidrapportering, Assistanskartläggning, Dokumentation, Varningar, Statistik, Mobilapp, Budget 2022 och mycket mer.
A:02 Primed Fysio och Rehab AB
Vi tillhandahåller träningsutrustning till Professionella Terapeuter sedan 2004. Vi nischar oss mot rörelseterapi inom neurologi och våra produkter har genomgått flera tester för säkerställande av kvalité.
Vår ambition är att erbjuda de bästa produkterna på marknaden i ämnet.
Primed har sitt kontor och lager i Halmstad.
På Hjultorget visar vi upp våra förskrivningsbara produkter som MOTOmed, Tippbrädor, Arbetsstolar samt manuella arm och och bentränare.
Varmt välkomna till vår monter!
B:06 Rehasense
PAWS påhängsmotorer, Track Wheel påhängshjul
D:08 och E:06 RG Aktiv Rehabilitering
Lever du med en ryggmärgsskada eller liknande förutsättningar? RG fokuserar på dina möjligheter till att leva ett rikt och inspirerande liv. Vad vill du göra? Våra förebilder visar att mycket mer som är möjligt än vad man först tror. Kom till vår monter och inspireras till positiv förändring!
I år firar vi vårt 40-årsjubileum med en extra monter (E:06), där vi bjuder på historia och nutid i vår verksamhet. 
B:03 Sakta
Sakta – Safe And Active. Företaget som gör dig rörlig och aktiv. www.sakta.se
B:19 Samtrans Omsorgsresor AB
Samtrans har 30 års erfarenhet av att utföra, administrera och samordna resor för personer med särskilda behov. I våra bilar åker du med specialutbildade förare, i särskilt anpassade fordon. Vi finns i hela Stockholms län samt delar av Uppland och Sörmland.
A:01 Scandinavian Rehab Center
Utbud från vårt rehabiliteringscenter SRC - filmer, reklamblad. 
F:05 Slingersweden
Slinger är ett tillbehör/hjälpmedel till enhands flugspön.
Slinger avlastar handled/underarm och kan därför vara ett hjälpmedel vid muskelsvaghet i hand orsakad av artros, stroke, karpateltunnelsyndrom mm.
Följ oss gärna på Instagram och Facebook @slingersweden.
C:12 StarMobility AB
StarMobility är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag med geografisk-täckning i Göteborg, Jönköping och Stockholm.
Vi arbetar för alla människors möjlighet till en fri och självständig vardag genom kreativa och kvalitativa bilanpassningar för människor med funktionsvariation.

Vi har marknadens bredaste sortiment och tar oss an alla typer av bilanpassningar, stora som små.
Förutom att få din egen bil anpassad av oss har vi också ett brett utbud av golvsänkta bilar från både Sverige och USA.

Genom vårt unika samarbete med världsledande BraunAbility i USA kan vi erbjuda dig marknadens bredaste portfölj
av golvsänkningskoncept från USA. Vi omhändertar hela processen åt dig omfattande bilinköp, golvsänkning, logistik och tullhantering.

Besök vår monter för att ta del av vårt breda utbud av unika anpassningslösningar!
C:01 Stiftelsen Skota Hem
Stiftelsen Skota Hem kommer att visa en båt i sin monter och berätta om sin verksamhet inom parasegling. 
E:02 Stiftelsen Spinalis
Stiftelsen Spinalis främjar forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskadevård och rehabilitering. Spinalis driver även Spinalis Connect som är en nystartad mötesplats för akademi, näringsliv och sjukvård.
F:06 Svan Care AB
Barnhjälpmedel. Sadelrullstolar + hjälpmedel på toaletten.
C:03 Svenska Service- och Signalhundsförbundet
Vill du lära mer om assistanshundar som räddar liv och gör det omöjliga möjligt?!
Välkommen till montern, där möter du både instruktörer och förare tillsammans med sina assistanshundar. Föreläsning och olika typer av assistanshundar finns på plats för att visa sina färdigheter.

Svenska Service- och Signalhundsförbundet utbildar personer med funktionsnedsättning att träna sina egna hundar till internationellt certifierade assistanshundar. Utbildat hundar som gör skillnad för mer än 80 olika diagnoser t ex diabeteshundar, servicehundar för NPF.
E:10 Särnmark Support
Trygghet, transparens och kund­inflytande
Särnmark grundades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm efter att Mikaels liv förändrades i och med en olycka 1978. Mikael och Cecilia är fortfarande, efter mer än 25 år, ägare av företaget och Särnmarks ledstjärnor. Vi har under dessa år lärt oss att de viktigaste delarna för en väl fungerande personlig assistans är trygghet, ekonomisk transparens och att du som kund har sista ordet. Varmt välkommen till oss och vår monter E:10 för att få råd, stöd eller för att anmäla dig till någon av alla våra utbildningar eller evenemang vi arrangerar runt om i landet.
F:01 Team Olivia
Team olivia - Assistansguiden är en del av team Olivia och vi vill, på bästa sätt kunna hjälpa dig att välja rätt assistans. Det stora bolagets trygghet tillsammans med det lilla bolagets närhet ger dig möjlighet att välja efter dina behov. Inom våra bolag finns närhet i geografi och det familjära, kompetens i form av jurister och sjukgymnaster samt kvalité och engagemang hos medarbetare och system. Din trygghet och upplevelse är viktig!
A:15 Törnrosen Assistans AB
Personlig assistans. 
F:05 UM Medicals AB
UM Medicals AB presenterar en praktisk och snygg våg för människor i rullstol. Att kontinuerligt väga sig är viktigt för att hålla koll på sin vikt och hälsa – speciellt om man sitter i rullstol.
F:03 Unga funkisar
C:06 VAAB C&T AB
Tiarrow rullstolar
E:01 Valjeviken folkhögskola, Stiftelsen Valjeviken
Valjeviken i Sölvesborg bedriver neurologisk rehabilitering samt folkhögskola där man har möjlighet att kombinera olika studier med träning och rehabilitering. I folkhögskolan görs också stora satsningar inom parasport med inriktning på olika paraidrotter, ledarskap och hälsa samt flera andra kurser/utbildningar som är anpassade för den med funktionsnedsättning.
E:04 Wellspect HealthCare
På Wellspect utvecklar vi innovativa lösningar för kontinensvård som förändrar människors liv. Vi har varit ledande inom industrin i mer än 30 år med våra varumärken LoFric® och Navina™. Vi skapar pålitliga och användarvänliga produkter för blås- och tarmskötsel med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi strävar passionerat efter att bli klimatneutrala och arbetar tätt tillsammans med användare och vårdpersonal som hela tiden inspirerar oss till att förbättra våra produkter och tjänster på ett hållbart sätt, idag och för framtiden. Wellspect. En verklig skillnad.

I vår monter visar vi LoFric hydrofila tappningskatetrar för Ren Intermittent Kateterisering (RIK), Navina Systems för Transanal Irrigering (TAI), Navina Fecal Incontinence Insert, analpropp mot avföringsläckage.
B:14 och B:16 Wolturnus AB
Wolturnus är en leverantör av ett mycket omfattande utbud av hjälpmedel. Bland mycket annat utvecklar och producerar vi specialbyggda rullstolar, sportstolar och handcyklar, men vi har även ett brett utbud av mobilitetshjälpmedel från Ottobock, Motion Composites, TGA, Timo och RAZ Design.
Vi erbjuder även speciallösningar - både rullstolar och hygienprodukter - för riktigt tunga brukare samt produkter för optimalt sittande och stående för barn och unga vuxna.
A:06 Zoomability
Zoomability presenterar Zoom Uphill®, en fyrhjulsdriven elrullstol som tar dig till platser du annars aldrig når.
B:01 Äldrekontakt
Äldrekontakt är en ideell förening som hjälper äldre ur ofrivillig ensamhet och social isolering. Vårt koncept är enkelt: istället för att äldre sitter ensamma i varsin lägenhet hjälper vi dem att lära känna varandra över en fika. Vi skapar mindre grupper av äldre som får hjälp att träffas regelbundet med hjälp av våra volontärer.

Vi vänder oss till personer äldre än 75 år som bor ensamma i ordinärt boende, börjar få svårigheter att ta sig ut på egen hand och känner att vänskapskretsen börjar tunnas ut. I praktiken hjälper vi de allra äldsta då medelåldern på de vi hjälper är 87 år. Vi kompletterar andra aktörers verksamhet genom att hjälpa de som inte längre kan ta sig till exempelvis träffpunkter, soppluncher och andra senioraktiviteter.

Välkommen förbi vår monter för att prata mer om hur vi kan samverka för att hjälpa fler äldre ur ofrivillig ensamhet!
Besökare Utställare