logo

Utställare 2024

Listan uppdateras löpande med nya utställare.

Klicka på utställarens namn för att komma till deras hemsida.


Monter Utställare Beskrivning
A:13 Dansac & Hollister
Hollister tillverkar stomibandage och tappningskatetrar. Varje person som är i behov av våra produkter och tjänster är på sin egen unika livsresa. Vårt övergripande mål är att alltid tillgodose varje persons behov, underlätta och göra skillnad.

Välkomna till vår monter så berättar vi mer!
A:12 Göran Sjödén Rehab Distribution AB
Vi arbetar sedan mer än 20 år med sittdynor och madrasser för människor med trycksårsproblematik. Stabila lättanvända produkter för rullstol och säng. Vi visar även en hälsko om Du har problem med smärta och sår på hälen. Vår butik i Göteborg med tillhörande hemsida har komplett hjälpmedelssortiment. Välkomna till oss!
B:13A Handigood
Handigood är ett innovativt företag inom produktion, utveckling och handel med välfärdsteknologi som direkt adresserar de verkliga utmaningar som människor står inför i sitt dagliga liv. Vårt uppdrag har alltid varit tydligt: Vi vill vara en integrerad del av människors vardag och bidra positivt till deras liv genom våra produkter. Varje produkt vi tillverkar syftar till att främja trivsel och välbefinnande i vardagen.

Vakuumhållaren, Easy-Up, är ett verktyg för dig som behöver en hjälpande hand. Det kan t.ex. vara att du har ett barn med dig i köket, måste använda båda händerna, har tappat lite av kraften i händerna med åldern, har artrit eller annan nedsatt funktion i händerna.

Easy-Up är den hjälpande handen som med ett enda tryck skapar ett vakuum och suger fast ett föremål på dess yta, samtidigt som det suger fast sig på bordsskivan. Du kan nu arbeta fritt med föremålet utan att behöva oroa dig för att det välter eller glider.
C:06 HEA Medical AB
HEA grundades 1929 och vår idé är att erbjuda människor med funktionsvariationer möjligheten till ett bättre liv med smarta hjälpmedel från hela världen.

På Hjultorget visar vi bälten och selar, ramper, antihalkmaterial, armhjälpmedel, rullstolstillbehör och tryckavlastande hjälpmedel.
A:11 Hela Sveriges Assistans
Personlig assistans för personliga människor

Assistans ska ju vara personlig, inte anonym. Eller hur?

Besök oss gärna i vår trevliga monter.
B:06 Humana Assistans
Humana är Sveriges största assistansanordnare. Roligt tycker vi eftersom det är kunderna själva som väljer. I över 20 år har vi kämpat för alla som behöver assistans. Trygg omsorg kräver resurser. Det har vi.
Välkommen till monter B:06
B:02A In Sunny Mood
Snygga och praktiska mobilstraps/snoddar som gör att man kan ha med mobilen och ändå ha händerna fria.
D:05 Invacare AB
Invacare är ett av världens största företag inom hjälpmedelsbranschen. Invacare tillverkar och säljer produkter för människor med funktionsvariation, med inriktning på återskapande av en aktiv livsstil.
Besökare Utställare