logo

Utställare 2020


Monter Utställare Beskrivning
A:01 Hjälpmedelsbolaget i norden AB Personlig assistans.
C:01 Inova Assistans AB Personlig assistans förbättrar livskvalitén för människor med funktionshinder. Vi vill ge våra klienter möjlighet till ett aktivt liv med träning-helt på sina egna villkor. Vi sätter vår heder på att leverera det vi lovar. Under mässdagarna har du möjlighet att prata med oss vad vi kan ge dig och vilka aktiviteter vi kan erbjuda. Kom till monter C:01 så bjuder vi på en kopp kaffe.
H:02 Göran Sjödén Rehab Distribution AB Vi arbetar sedan mer än 20 år med sittdynor och madrasser för människor med trycksårsproblematik. Stabila lättanvända produkter för rullstol och säng. Vi visar även en hälsko om Du har problem med smärta och sår på hälen. Vår butik i Göteborg med tillhörande hemsida har komplett hjälpmedelssortiment. Välkomna till oss!
F:03, F:04 Invacare AB Invacare är idag ett av världens största företag inom hjälpmedelsbranschen, och tillverkar och säljer produkter för funktionshindrade och äldre med inriktning på återskapande av en aktiv livsstil. På Hjultorget visar vi ett urval av aktivrullstolar, många av våra drivaggregat, våra nyaste elrullstolar, dynor från Vicair, nyheten för mätning av skjuvkraft - iShear och nyheten add-on scootern E-Pilot.
C:09 Inerventions Inerventions är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklat Mollii, en revolutionerande produkt för att dämpa felaktig muskelspänning hos människor med skador på centrala nervsystemet. Mollii är en helkroppsdräkt med 58 integrerade elektroder som med svaga elektriska impulser kan stimulera alla kroppens större muskelgrupper simultant. Mollii har med stor framgång använts i fem år och har idag ca 1000 användare i 12 europeiska länder. 
A:16 Humana Assistans Humana är Sveriges största assistansanordnare. Roligt tycker vi eftersom det är kunderna själva som väljer. I snart 20 år har vi kämpat för alla som behöver assistans. Ilskan när någon orättvist förlorar sin assistans går bara att förklara för den som upplevt det. Samma sak gäller nog glädjen att få ge ett positivt besked. Eller när man efter långt sökande hittar den perfekta assistenten. Den som lever med personlig assistans står ständigt inför nya utmaningar. Samma sak gäller anhöriga. Mitt i vardagen där träningen möter glädjen och tröttheten och allt det andra. Där vill vi vara. Precis där, för att underlätta livet för dig som lever med personlig assistans. Välkommen till Humanas monter A:05 så berättar vi mer om oss.
E:08 Hjälpmedelsexperten AB Hjälpmedelsexperten är en leverantör och distributör av tekniska hjälpmedel för personer med funktionshinder i hela Sverige. Hos oss kan du se påhängscyklar och drivaggregat till din rullstol från Stricker. Basket- och rugbystolar och handcyklar från Wolturnus och rese-el-scootern ATTO. Vi erbjuder tekniska hjälpmedel som hjälper människor att ta sig upp och fram. Vi har många års erfarenhet, kompetens inom vårt område och kan ge den optimala lösningen för varje användare. Vissa kan behöva lite mer hjälp för at ta sig upp och fram än andra. Därför är vår vision UPP OCH FRAM!
A:06 Hela Sveriges Assistans Personlig assistans för personliga människor

Assistans ska ju vara personlig, inte anonym. Eller hur?

Besök oss gärna i vår trevliga monter.

Välkommen önskar Bengt Gustavsson, ägare och vd för HSA
E:09 HEA Medical AB HEA Medical vill ge människor med funktionsnedsättning ett bättre liv med hjälpmedel från världsledande tillverkare. På Hjultorget visar vi bälten och selar, ramper, rullstolstillbehör, armhjälpmedel och tryckavlastande hjälpmedel.
E:01 Granberg Interior AB Granbergs visar höj- och sänkbara köksbänkar och väggskåp för bostadsanpassning av kök. I vår monter visar vi även höj- och sänkbara tvättställ och en smart klädstång som med en enkel knapptryckning kan sänkas till önskad höjd.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

4 månader sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

7 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

8 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook