logo

Utställare 2022

OBS! Detta är utställare från 2022. Utställarna för 2024 kommer att läggas ut i början av februari.


Monter Utställare Beskrivning
F:12 Göran Sjödén Rehab Distribution AB
Vi arbetar sedan mer än 20 år med sittdynor och madrasser för människor med trycksårsproblematik. Stabila lättanvända produkter för rullstol och säng. Vi visar även en hälsko om Du har problem med smärta och sår på hälen. Vår butik i Göteborg med tillhörande hemsida har komplett hjälpmedelssortiment. Välkomna till oss!
F:02 Handikappteknik/T-res
Nu introducerar vi T-res - möjligheternas resebyrå för dig som är rörelsehindrad och drömmer om naturupplevelser i skogen och på sjön.

Handikappteknik är ett innovationsföretag som har tillverkat allt ifrån Skicart, ATC:n och golvsänkta bilar med olika styrsystem. De senaste åren har vi tillverkat en elektrisk scooter som heter BEAD som är helt anpassad efter kundens önskemål.

I montern visar vi badrullstol, BEAD elscooter, SUP (sit up padleboard).
E:08 HD Rehab AB
HD Rehab är ett svenskt familjeföretag med många års erfarenhet av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Vi har konstruerat, utvecklat och tillverkat komfortrullstolar i över 50 år och kompromissar inte när det gäller kvalitet och funktion. En produkt från HD Rehab är en långsiktig investering, både ekonomiskt och miljömässigt.

På Hjultorget kommer vi att presentera HD Motion, en helt ny flexibel komfortrullstol för barn och ungdomar och deras speciella behov. Rullstolen är byggd för att klara en aktiv livsstil i vardagen, både inomhus och utomhus.
A:16 HEA Medical AB
HEA Medical vill ge människor med funktionsnedsättning ett bättre liv med hjälpmedel från världsledande tillverkare. På Hjultorget visar vi bälten och selar, ramper, rullstolstillbehör, armhjälpmedel och tryckavlastande hjälpmedel.
D:03 Hela Sveriges Assistans
Personlig assistans för personliga människor

Assistans ska ju vara personlig, inte anonym. Eller hur?

Besök oss gärna i vår trevliga monter.

Välkommen önskar Maria Berghult verksamhetschef Hela Sveriges assistans en del av Förenade Care-familjen.
D:05 Hjälpmedelsexperten AB
Hjälpmedelsexperten är en leverantör och distributör av hjälpmedel för personer med funktionshinder i hela Sverige. Hos oss kan du se cykelfronten Lipo Smart, drivaggregatet Lipo Lomo till din rullstol från Stricker och rullstolar från TiArrow. Vi erbjuder tekniska hjälpmedel som hjälper människor att ta sig upp och fram. Vi har många års erfarenhet, kompetens inom vårt område och kan ge den optimala lösningen för varje användare. Vissa kan behöva lite mer hjälp för att ta sig upp och fram än andra. Därför är vår vision UPP OCH FRAM!
F:09 Humana Assistans
Humana är Sveriges största assistansanordnare. Roligt tycker vi eftersom det är kunderna själva som väljer. I snart 20 år har vi kämpat för alla som behöver assistans. Den som lever med personlig assistans står ständigt inför nya utmaningar. Samma sak gäller anhöriga. Mitt i vardagen där träningen möter glädjen och tröttheten och allt det andra. Där vill vi vara. Precis där, för att underlätta livet för dig som lever med personlig assistans. Välkommen till Humanas monter F:09 så berättar vi mer om oss.
A:07 Invacare AB
Invacare är ett av världens största företag inom hjälpmedelsbranschen. Invacare tillverkar och säljer produkter för människor med funktionsvariation, med inriktning på återskapande av en aktiv livsstil.
Besökare Utställare