logo

Utställare 2018 - 2020 års utställare bokas nu och sidan uppdateras vid årsskiftet


Monter Utställare Beskrivning
C:05 DHR DHR är det självklara valet för dig med nedsatt rörelseförmåga men vi välkomnar alla som vill stödja vårt arbete. Vårt mål att alla ska vara inkluderade i samhället och att rättigheter är möjlighet! Kom förbi vår monter så berättar mer vi om vårt förbund.  
B:08B Embreis Embreis utvecklar och distribuerar ortopediska hjälpmedel. På Hjultorget visar vi två produkter för ortosbehandling av droppfot. Comfit AFO; en diskret, lätt och elegant ortos i kolfiber för dagligt bruk. Turbomed; en dynamisk och tålig AFO för den aktive patienten. I vår monter kan båda ortoserna testas och till hjälp finns våra produktspecialister som är ortopedtekniker respektive ortopedskotekniker. Välkommen!
C:06 Enigheten Personlig Assistans AB Enigheten personlig assistans startade november 2005 med fem anställda och har sedan dess utvecklats i trygg takt. Företaget har idag drygt 100 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Alla har inte samma förutsättningar i livet. Alla har däremot rätt att leva ett så bra och jämställt liv som möjligt. Välkommen till Enigheten personlig assistans!
B:08 Erimed International Erimed är leverantör till Ortopedtekniska avdelningar och mottagningar, vi erbjuder ett brett sortiment av ortopediska skor för barn och vuxna, ortoser t.ex. Dictusbandet som hjälper dig vid droppfot.
Erimed har även ett stort utbud av proteser för bl.a. fötter, knä och höft.
E:20 Funkibator
Innovation och möjligheter - Funkibator visar två aktuella och samtida projekt.
Hos Cyberhjärta får du möjlighet att uppleva och tänka kring träning med hjälp av ny teknik, i det här fallet Virtual Reality.

Även arbetsmarknadsprojektet Prickens Kompisar hänger på och visar möjligheterna att vara delaktig i att skapa barnböcker på distans!
G:10 Funkisgruppen Funkisgruppen erbjuder hjälp med insatser som beviljas enligt SoL och LSS; personlig assistans, daglig verksamhet, sysselsättning, ledsagarservice, avlösarservice, boendestöd och lägerverksamhet. Hos oss får du som kund det stöd du har rätt till – på dina villkor.
E:11 Entral AB Vi är en ackrediterad leverantör av nyckelfria låslösningar. Vi har kunder inom kommun, landsting och bygg.
På mässan vill vi visa vårat unika motorvred med fjärrkontroll, som monteras snabbt UTAN ATT FÖRSTÖRA DÖRREN.
A:11 Förbundet Unga Rörelsehindrade Förbundet Unga Rörelsehindrade är en partipolitiskt obunden ideell förening för dig, oavsett funktion, mellan 0-32år. Syftet är att genom intressepolitiskt arbete verka tillgänglighet, inkludering och rätt till ett värdigt liv precis som alla andra.
B:05 DVT Assistans DVT Assistans – Så som personlig assistans ska vara.
Det allra viktigaste för oss på DVT Assistans är att vi kan leva upp till det vi säger och lovar. Personlig assistans hos oss på DVT ska vara PERSONLIG. Den ska utgå från bara dig och vara planerad utifrån dina villkor och önskemål. Den ska utföras av ett få antal personer som du har valt, och som förstår dig och vet hur just du vill leva ditt liv, inget annat.
För att alltid se människan bakom både kunder och assistenter har vi sedan vi startade 2005 valt att växa långsamt. Vi riskerar inte att tappa de familjära relationerna som är hela vår verksamhets själ. Vår kompetens är ett resultat av vår värme och vår vilja att ge alla livskvalitet – på riktigt.
F:13 Fysioaid by Kathleen AB FYSIOAID BY KATHLEEN AB är återförsäljare i Sverige av danska BY-CONNIEHANSEN. Vi säljer gånghjälpmedel som gåstolar och racerunners för förflyttning inom- och utomhus. Vi har ett stort utbud av tillbehör för att ge personer med nedsatt balans- och gångförmåga största möjliga stabilitet och samtidigt frihet att vara mobil.
A:03 Förenade Care Familjeföretaget Förenade Care erbjuder personlig assistans utifrån dina önskemål och intressen så att du kan leva det liv du vill leva. Tillsammans formar vi vardagen med lyhördhet, empati och respekt för dig. Vi gör personlig assistans "personlig".
F:12 Dealy Sweden AB Vi importerar promenadskotrar, fordon som ger alla med små eller stora rörelsehinder möjligheten att åka på promenad. Vi har vårt huvudkontor i Uppsala och har varit verksamma som generalagenter i Sverige för en lång rad fordon sedan 1964.
D:09B FrykCenter Rehabilitering FrykCenter bedriver specialiserad rehabilitering inom neurologi där ryggmärgskador, stroke, traumatiska hjärnskador, MS och Parkinson  är några av våra vanligaste diagnoser. Vi har 40 års erfarenhet inom området. Verksamheten drivs utan ekonomiska vinstintressen och är belägen i  natursköna Fryksdalen.  
D:10 Eurovema Mobility AB Eurovema Mobility AB ingår i Weland koncernen som präglas av hög investeringstakt och vilja att ständigt förbättras och utvecklas. Weland AB är ett familjeföretag med en platt organisation för snabba beslutsvägar.
Eurovema Mobility utvecklar, tillverkar och marknadsför tekniska hjälpmedel inom de egna varumärkena Euroflex arbetsstolar och elektriska inomhus rullstolar och Alvema med barnprodukter sulkyvagnar samt Volaris med rollatorer. Produkterna är svensktillverkade i våra egna lokaler i Gislaved.
Vår affärsidé är "Med engagerade medarbetare skapar vi hjälpmedel för mobilitet och ergonomi som ger mer av funktion, design och kvalitet för användare i alla åldrar".
Vår målsättning är att förbättra sittande och rörlighet för personer med speciella behov, i alla åldrar. Vi strävar efter att tillverka produkter av mycket hög kvalitet och ställer krav på att våra leverantörer i största möjliga mån använder sig av material som är skonsamma för miljön.
På Hjultorget visas Flexmobil i6 SitRite, Euroflex SitRite och Volars Rollatorer För inom- och utomhusbruk.
E:04 Decon Wheel AB Decon tillhandahåller drivaggregat, hjul, drivringar m.m. Vi ställer ut E-move, E-drive, Liberty, Smartdrive, E-walk, adventus, softwheel m.m.
C:15 Etac Sverige AB Etac, som grundades 1973, är ett svenskt företag och en ledande aktör inom hjälpmedelsbranschen. Vi erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem. I vårt sortiment ryms rullstolar, förflyttningshjälpmedel, juniorhjälpmedel och hjälpmedel inom bad och toalett. På mässan kommer vi bl.a. visa nyheter från sortimenten rullstolar och juniorhjälpmedel.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

1 månad sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

5 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

6 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook