logo

Utställare 2020


Monter Utställare Beskrivning
B:09 VAAB C&T AB Tiarrow rullstolar
B:10 VELA VELA är ett danskt familjeföretag grundat 1935 av Vermund Larsen. VELA utvecklar arbetsstolar för, att användaren kan bibehålla sin aktivitetsnivå och självständighet i hemmet eller på jobbet, trots funktionshinder.
C:13 Wolturnus AB Wolturnus är en totalleverantör av hjälpmedel. Wolturnus utvecklar och producerar specialbyggda rullstolar och handcyklar. Vi erbjuder även ett brett utbud av mobilitetshjälpmedel från Ottobock, Motion Composites och RAZ Design Inc. Dessutom har vi många produkter för barn från bland annat från Leckey och Ottobock.
F:01B Wellspect HealthCare Wellspect HealthCare, företaget som står bakom tappningskatetern LoFric® och tarmirrigationssystemet Navina™ Systems. Vår passion är att göra verklig skillnad varje dag för alla som är i behov av våra produkter och tjänster. Det är därför som varje lösning som är försedd med namnet Wellspect HealthCare för med sig den trygghet och pålitlighet som bygger på mer än 30 års erfarenhet av livsförbättrande funktionalitet. Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att minimera vår miljöpåverkan drivs vår produktionsanläggning i Sverige med grön el. Mer information finns på wellspect.se.

Välkommen till monter F:01B, och se vår allra senaste nyhet i LoFric familjen, LoFric Elle.
D:03 Valjeviken Valjeviken i Sölvesborg bedriver neurologisk rehabilitering samt folkhögskola där man har möjlighet att kombinera olika studier med träning och rehabilitering. I folkhögskolan görs också stora satsningar inom parasport med inriktning på olika paraidrotter, ledarskap och hälsa. Valjeviken är bl.a. arrangör av första officiella EM i rullstolshandboll i november 2020. I Sigtuna driver den idéburna Stiftelsen Valjeviken neurologisk och reumatologisk rehabilitering på Humlegården. Utanför Trosa finns den tillgängliga rekreationsanläggningen Mättinge.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

2 veckor sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

Den senaste tidens utveckling kring spridningen av Covid-19 (coronaviruset) har medfört att vi nu fattat beslut om att ställa in Hjultorget 2020. Vi beklagar att detta beslut behöver fattas, men säkerheten för våra utställare och besökare är det vi prioriterar högst. ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

3 veckor sedan

Känsligt läge!
Lär dig mer om hur man förebygger och behandlar trycksår. 28 maj föreläser Madeleine Stenius, undersköterska och Carin Bergfeldt, arbetsterapeut, om den helhetssyn som behövs för att utreda orsaken till sårens uppkomst och nå hållbara resultat i behandlingen av sår.
På vår hemsida finns mer information om utställare, aktiviteter och föreläsningar: www.hjultorget.nu
... Se merSe mindre

Visa på Facebook