logo

Utställare 2018 - 2020 års utställare bokas nu och sidan uppdateras vid årsskiftet


Monter Utställare Beskrivning
F:06 VELA VELA är ett danskt familjeföretag grundat 1935 av Vermund Larsen. VELA utvecklar arbetsstolar för, att användaren kan bibehålla sin aktivitetsnivå och självständighet i hemmet eller på jobbet, trots funktionshinder.
G:01 Zentrab Zentrab synliggör! Möt Moha!

Zentrab integrerar och levererar möjligheter via events, föreläsningar, kurser, coachning och olika former av stöd. Syftet är att synliggöra förmågor som idag sällan syns på arbetsmarknaden samt att förmedla kunskap. Vill du vara med i en föreläsningsbank? Gör intresseanmälan! 

Mohas hemsida hittar du här: www.synligfastosynlig.se
G:05 Zinger Nordic ZINGER har revolutionerat marknaden för miljövänliga elrullstolar. Den är lättast på marknaden, hopfällbar och kan enkelt tas med i bagageluckan eller på tåget. Med enastående egenskaper har ZINGER revolutionerat marknaden som ett eldrivet komplement till andra transportmedel. Zinger har ett syskon, Joy Rider som styrs med joystick och har i övrigt alla de fördelar som gjort ZINGER så populär. JOY RIDER behåller sportdesignen hos ZINGER, är utrustad med joystick, dubbla motorer och elektromagnetisk broms och kan manövreras med en hand. Båda stolarna har mycket låg vikt och fälls ihop på under tre sekunder med ett enkelt handgrepp.
B:16 Work System Life AB Vi anpassar bilar med fokus på att underlätta i vardagen och ge mer tid för livet.
Vi vill att våra kunder skall ha nära till service & reparationer som vi kan erbjuda med hela 11 anläggningar runt om i landet.
Besök vår monter, träffa våra trevliga säljare & få en inblick i vad vi gör.
C:14 Wolturnus A/S Skräddarsydda rullstolar är vår specialitet. Vi har produkter för liggande, sittande, rullande, stående och gående.
E:18 Vintersol Rehabilitering utomlands är för många synonymt med Vintersol på Teneriffa. Året runt erbjuder vi kvalificerad rehabilitering i kombination med ett perfekt klimat för personer med neurologiska och reumatiska diagnoser samt psoriasis.
E:02 Wellspect HealthCare Wellspect HealthCare, företaget som står bakom LoFric® och Navina™ Systems, är en världsledande leverantör av innovativa lösningar för kontinensvård. Vår passion är att göra verklig skillnad varje dag för alla som är i behov av våra produkter och tjänster. Det är därför som varje lösning som är försedd med namnet Wellspect HealthCare för med sig den trygghet och pålitlighet som bygger på mer än 30 års erfarenhet av livsförbättrande funktionalitet. Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att minimera vår miljöpåverkan drivs vår produktionsanläggning i Sverige med grön el. Mer information finns på wellspect.se.

Vi visar tappningskatetrar LoFric® samt tarmirrigeringssystem Navina™ Smart och Navina™ Classic. Vi samutställer med CercaDeTi Rehab AB.
C:07 Valjeviken Valjeviken/Humlegården är specialister på neurologisk rehabilitering. I samarbete med den egna folkhögskolan erbjuds också diagnoskurser och diagnosöverskridande temakurser. Folkhögskolan erbjuder också läsårskurser för personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Verksamheten bedrivs i Sölvesborg och Sigtuna. Utanför Trosa finns rekreationsanläggningen Mättinge.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

1 månad sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

5 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

6 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook