logo

Utställare 2024

Listan uppdateras löpande med nya utställare.

Klicka på utställarens namn för att komma till deras hemsida.


Monter Utställare Beskrivning
B:10 Made For Movement Sweden AB
Made for Movement brinner för att alla människor ska ha möjlighet att röra på sig. Våra hjälpmedel erbjuder unika och skräddarsydda lösningar som gör det möjligt för barn, ungdomar och vuxna med stora rörelsenedsättningar att komma upp i stående position och att kunna gå och röra på sig.
Våra hjälpmedel NF-Walker- Innowalk -Xplore
B:08 MAYDAY AID AB
MAYDAY AID är ett litet företag med stor känsla för snabbhet och personlig service. Vi letar ständigt efter riktigt bra produkter till såväl små barn som stora vuxna. Hos oss hittar du allt från sängar till gånghjälpmedel.
D:11A Medemagruppen
Medemagruppen - det skandinaviska företaget nära dig
Vi är en norsk familjeägd koncern med över 40 års erfarenhet i hjälpmedelsbranschen. I Danmark utvecklar och producerar vi vår scooter MiniCrosser samt våra elrullstolar. Vi har lösningar som fungerar – både till barn och vuxna.
D:13 Mobilina Anpassning AB
Vi erbjuder bilanpassning för dig som tex har behov av att sitta kvar i din rullstol under färd,
Ta med din rullstol och/ eller kör själv.
Vi erbjuder många olika anpassningslösningar.
Vi kan anpassa din nuvarande bil!
Men om du skulle vilja, och för enkelhetens skull, så kan du också köpa bilen hos oss!
Montern du inte vill missa!
Varmt välkomna!
B:13B Monark Cargo
Monark Cargo, med Säte i Vansbro, erbjuder svensktillverkade hjälpmedelscyklar designade för att ge alla användare möjlighet att njuta av friheten och glädjen med cykling. Våra anpassade cyklar förenar funktion, säkerhet och stil för ökad självständighet och rörlighet.
C:10B och A:05 Moveum AB
Ända sedan 80-talet då vi startade vår verksamhet så har bostadsanpassning legat oss varmt om hjärtat. Att få arbeta för innovativa lösningar som svar på vardagens problem är för oss en fantastisk möjlighet. Vi utvecklar funktionella lösningar för bostadsanpassning av badrum, kök och andra miljöer i hemmet där problem kan uppstå. Vi arbetar ständigt vidare för att finna ännu bättre lösningar så tveka inte att ringa oss om du har några frågor eller idéer. Vi lyssnar alltid och gör vårt yttersta för att hjälpa till.
E:05B Neuroförbundet
Neuro är en oberoende intresseorganisation specialiserad på neurologi. Vi finns för att ge dig information, stöd och en framtidstro. Vårt mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.
A:10 NÄRAGRUPPEN Personlig assistans
Personlig assistans sedan 1995

Vi vill att du ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla – vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Hos oss har du alltid en egen kontaktperson som följer dig i utformningen av den personliga assistansen.
Vi tillämpar kollektivavtal samt arbetar efter etiska riktlinjer och gällande regelverk.

Kom gärna och besök oss i vår monter A:10 så berättar vi mer!
A:08 Olivia Rehabilitering
Olivia Rehab bedriver neurologisk rehabilitering. Våra ledord är “kunskap och känsla”!
Vi har avtal inom:
• Specialiserad neurologisk rehab
• Intenssivträning
• Fysioterapi
• Logopedi
Vi finns i Danderyd i en familjär miljö.
Välkomna!
C:04 Omnia Personlig Assistans
Omnia Personlig Assistans är ett litet, personligt assistansbolag med välmående i fokus. Vi har det lilla företagets flexibilitet och strävar efter att bygga en personlig relation och ett nära och varaktigt samarbete. Som kund hos oss får du som brukare en uppdragschef som lyhört lyssnar på dina önskemål och tillsammans läggs planen för hur just din assistans ska fungera.

Vi är IfA Supporter vilket innebär att vi står upp för den personliga assistansens grundintentioner om självbestämmande, valfrihet och integritet.

Besök oss i vår monter C:04 så får du mer information. Välkommen!
Besökare Utställare