logo

Utställare 2020


Monter Utställare Beskrivning
B:04 Maria Dagerberg Hälsa för människor och djur
Vi visar BEMER som är en medicinsk utrustning för hemmabruk, friskvård o rehab, förbättrar en störd Mikrocirkulation vilket behövs för funktionshindrade och de som tränar mycket för att minsta skaderisken o förbättra återhämtningen.
C:08 MAYDAY AID AB
MAYDAY AID är ett litet företag med stor känsla för snabbhet och personlig service. Vi letar ständigt efter riktigt bra produkter till såväl små barn som stora vuxna. Hos oss hittar du allt från sängar till gånghjälpmedel.
H:03 Minitech
Värmehjälpmedel.
D:01 Mobility Research Sweden
Produkter, utbildning och rehabiliteringslösningar – vi är Mobility Research. Vi säljer kvalitetsprodukter för rehabilitering och rehabiliteringssektorn som utvecklats för en god rehabiliteringsprocess för både patient och arbets-/fysioterapeut, och vi erbjuder spännande, lärorika utbildningsevenemang med instruktörer i världsklass. Ni är varmt välkomna till vår monter, där ni kan testa våra unika produkter och få mer information om kommande seminarier. Vi ser framemot att träffa er!
G:01B Neuro Stockholm
Neuro är en oberoende intresseorganisation specialiserad på neurologi. Vi finns för att ge dig information, stöd och en framtidstro. Vårt mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.
C:06 NTF
NTF, Nationalföreningen för Trafiksäkerhetens Främjande, arbetar för att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i trafiken. Det görs genom att bland annat arbeta med opinionsbildning och konsumentinformation för att påverka beslutsfattare, systemutformare och trafikanter.

På Hjultorget presenterar NTF ny konsumentinformation om elrullstolar i trafiken.
G:03B Otakihjul
Vi visar Omeo evolution 1.
D:05 Stiftelsen Mälargården Rehab Center
Mälargården Rehab Center erbjuder Planerad Specialiserad Rehabilitering, i en skön och trevlig miljö. På Mälargården finns allt under ett och samma tak, såsom, gym, träningslokaler, varmbassäng mm. Syftet med rehabiliteringen är att hjälpa dig att kunna få en fungerande vardag. På Mälargården genomgår du ett individuellt anpassat rehabiliteringsprogram. Läs mer om oss på www.malargarden.se
A:07 Olivia Personlig Assistans och Rehabilitering
Olivia Personlig Assistans och Rehabilitering menar att alla människor ska ges möjligheten att leva sitt liv - fullt ut. Vi är ett varmhjärtat och väletablerat företag med bred kompetens som erbjuder assistans och specialiserad rehabilitering. Besök vår hemsida www.oliviarehabilitering.se
B:03 NÄRA AB personlig assistans
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande.
G:04 Made For movement Sweden AB
Made for Movement vill och önskar att göra det möjligt för alla att röra på sig oavsett funktion.
Vi erbjuder möjligheten till rörelse för dem som inte kan röra sig själva.
NF-Walker-Innowalk.
Besökare Utställare