logo

Utställare 2018 - 2020 års utställare bokas nu och sidan uppdateras vid årsskiftet


Monter Utställare Beskrivning
F:10 Sakta Sakta arbetar med produkter för förflyttning och ett självständigt liv. Vi letar i hela världen efter produkter som förändrar människors liv positivt. Vi driver egna butiker där vi säljer, rådgör och provar ut produkter direkt till kunder. På mässan visar vi NINO en så kallad balanshjuling. Det är en självbalanserande El-rullstol med gyro teknik. Vi visar också Atto, en Elscoter som är helt hopfällbar och blir stor som en resväska med hjul.
G:10 Samtrans Skol- och handikapptransporter AB Samtrans har 30 års erfarenhet av att utföra, administrera och samordna resor för personer med särskilda behov. I våra bilar åker du med specialutbildade förare, i särskilt anpassade fordon. Vi finns i hela Stockholms län samt delar av Uppland och Sörmland.
B:18 Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet erbjuder Prova På i sin monter, välkomna!

Bågskytte, för alla, överallt alltid.
Svenska Cykelförbundet - Paracykelakademin Cykling för personer med syn- eller rörelsenedsättning. En fantastiskt bra och skonsam konditionsträning för personer i alla åldrar! Cykling ger ett friare, friskare och mer självständigt liv. Paracykelutmaningen: Cykla 200 m på handcykel, på tid!
C:12 - aktivitetstorget Svenska parasportförbundet På Hjultorgets aktivitetsyta har du chansen att testa massor av olika parasporter och varför inte passa på att utmana den paralympiska medaljören Emil Andersson i bordtennis eller Zandra Reppe i rullstolscurling? Under två dagar ger vi dig chansen att testa hela 8 olika parasporter tillsammans med meriterade och kunniga ledare. När du hittat en parasport som passar dig finns representanter från Parasport Sverige på plats för att guida dig rätt.
A:07 Trendrehab i Sverige AB Trendrehab jobbar med Mobila massage och Rehabiliteringprodukter som är mycket lätta att använda. Vi har både produkter som är uppladdningsbara och nätanslutna.
A:16 Svenska Golfförbundet Handigolf ger värden för livet. I Hässelby Golfklubbs monter erbjuds prova-på-aktiviteter där besökaren får testa golfsvingen och känna på hur kul det är. För dem som är rullstolsburna finns det två specialmaskiner (Paragolfer) som gör att alla kan prova. I montern intill finns Svenska Golfförbundet som informerar om handigolfverksamheten i hela Sverige. Du hittar mer info om Hässelbys verksamhet här: www.hasselbygolf.se.
B:10 TeamOlmed TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med knappt 400 medarbetare fördelat på ett 20-tal platser i Sverige. Vårt gemensamma fokus handlar om att höja livskvaliteten för personer med rörelserelaterade problem. Vi välkomnar landstingspatienter och privatpersoner, med eller utan remiss, som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel; ortoser, proteser, sitslösningar samt skor och inlägg. Genom hög tillgänglighet, erfarna specialister och tillgång till den senaste tekniken erbjuder vi våra patienter och kunder extra trygghet och ett omsorgsfullt bemötande.
D:11 Swedish Goliat Swedish Goliat förser rullstolsanvändare med elektriska hjälpmedel som ökar möjligheten till gemensamma aktiviteter. Vår filosofi är att du ska kunna ta med våra hjälpmedel i din bil och på din resa. Vi visar de båda hopfällbara elrullstolarna e-Throne och Airwheel H3S samt den manuella rullstolen Pandhora EVO. Vi har även Sherpa, drivaggregatet med en vikt på enbart 10,5 kg. På Hjultorget tar vi även med elmopeden ET-KING och elrullstolen Pendel där du tar med din egen manuella rullstol.
Våra produkter är CE-märkta och registrerade hos Läkemedelsverket som medicintekniska hjälpmedel.
D:03 Trident Industri AB Trident har stor erfarenhet av att producera och förmedla produkter för ökad tillgänglighet. I vårt sortiment finner ni bl. a. cyklar, trapprollatorer, ramper, lyftplattformar samt badrumsinredningar. Vi visar en stor del av våra cyklar samt trapprollatorn AssiStep.
C:08B TaxiKurir i Stockholm Boka rullstolstaxi.
Enkelt, fritt och flexibelt.
Telefon 08-30 00 03.
- Personlig service
- Fordon för alla typer av rullstolar
- Välutbildade förare
B:09 Särnmark Support Trygghet, transparens och kundinflytande
Särnmark grundades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm efter att Mikaels liv förändrades i och med en olycka 1978. Mikael och Cecilia är fortfarande, efter mer än 25 år, ägare av företaget och Särnmarks ledstjärnor. Vi har under dessa år lärt oss att de viktigaste delarna för en väl fungerande personlig assistans är trygghet, ekonomisk transparens och att du som kund har sista ordet. Varmt välkommen till oss och vår monter B:09 för att få råd, stöd eller för att anmäla dig till någon av alla våra utbildningar eller evenemang vi arrangerar runt om i landet.
A:12 Lätta Lyft made in Sweden På Hjultorget visar vi följande produkter: Lätta Lyft bärsits, original och bad. Röda för utrymning. Tillbehör, remmar för manuella lyft och personlyftar. Greppa Lätt, väst och sele för på- och avklädning. Ridväst. ToaLätt, armstöd till WC, som inte behöver skruvas i vägg.
B:12 Sunrise Medical AB Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, scooters, rollatorer samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering.
E:03 Stiftelsen Spinalis Stiftelsen Spinalis främjar forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskadevård och rehabilitering. Spinalis driver även Spinalis Connect som är en nystartad mötesplats för akademi, näringsliv och sjukvård.
B:01 Segelflygarna Uppsala FK Segelflygarna Uppsala FK är en ideell idrottsförening. Besök oss för att bekanta er med segelflyg och provsitt i ett segelflygplan. Vi har ett flygplan i klubben som är anpassat med handkontroll för att alla ska kunna flyga. Testa även att flyga i vår VR-simulator.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

1 månad sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

5 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

6 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook