logo

Utställare 2020


Monter Utställare Beskrivning
G:01 Sakta
Sakta – Safe And Active. Företaget som gör dig rörlig och aktiv. www.sakta.se
G:08 Samtrans Omsorgsresor AB
Samtrans har 30 års erfarenhet av att utföra, administrera och samordna resor för personer med särskilda behov. I våra bilar åker du med specialutbildade förare, i särskilt anpassade fordon. Vi finns i hela Stockholms län samt delar av Uppland och Sörmland.
F:10 Sirius Omsorg Holding AB
Sirius har sedan 1966 administrerat och utfört resor för personer med särskilda behov. I våra tjänster ingår skol- och arbetsresor samt rullstolstaxi och sjukresor via färdtjänsten. Besök vår monter och träffa vår fantastiska personal som berättar mer om oss.
C:16 StarMobility AB
Bilanpassning.
A:18 Svart på Vitt AB
Lätta Lyfts produkter och mobilt armstöd, ToaLätt, till WC.
C:10 - aktivitetstorget Svenska parasportförbundet
På Hjultorgets aktivitetstorg presenterar vi flera olika parasporter. Vi finns där för att guida dig rätt till en sport du gillar.
C:02 Unga Rörelsehindrade i Stockholms Län
Sveriges viktigaste intressepolitiska förbund för unga personer med funktionsnedsättning. Kom och träffa våra representanter och ta del av gemenskapen, ideologin och värderingarna. Tillsammans förändrar vi samhället!
D:07 Trident Industri AB
Trident har stor erfarenhet av att producera och förmedla produkter för ökad tillgänglighet. I vårt sortiment finner ni bl. a. cyklar, trapprollatorer, ramper, lyftplattformar samt badrumsinredningar. Vi visar en stor del av våra cyklar samt trapprollatorn AssiStep.
A:12 Särnmark Support
Trygghet, transparens och kundinflytande
Särnmark grundades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm efter att Mikaels liv förändrades i och med en olycka 1978. Mikael och Cecilia är fortfarande, efter mer än 25 år, ägare av företaget och Särnmarks ledstjärnor. Vi har under dessa år lärt oss att de viktigaste delarna för en väl fungerande personlig assistans är trygghet, ekonomisk transparens och att du som kund har sista ordet. Varmt välkommen till oss och vår monter B:09 för att få råd, stöd eller för att anmäla dig till någon av alla våra utbildningar eller evenemang vi arrangerar runt om i landet.
F:07 Sunrise Medical AB
På Hjultorget 2020 kommer vi för första gången att visa sportrullstolar och vardagrullstolar från RGK Wheelchair som sedan länge ingår i vår internationella produktportfölj. Detta är ett unikt tillfälle att prova dessa rullstolar, ta chansen och boka en utprovning (kontakta oss gärna i förhand) eller bara dyk upp i montern. Att förbättra människors liv är en del av vårt DNA och har så varit sedan 1983. Sunrise Medical är idag ett av världens mest välkända företag vad gäller design, tillverkning och distribution av mobilitetsprodukter. Hos oss hittar du produkter som manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Våra varumärken är JAY, Quickie, Breezy, Zippy, Sterling och Gemino.
F:01 Stiftelsen Spinalis
Stiftelsen Spinalis främjar forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskadevård och rehabilitering. Spinalis driver även Spinalis Connect som är en nystartad mötesplats för akademi, näringsliv och sjukvård.
Besökare Utställare