logo

Utställare 2020


Monter Utställare Beskrivning
G:08 Samtrans Omsorgsresor AB Samtrans har 30 års erfarenhet av att utföra, administrera och samordna resor för personer med särskilda behov. I våra bilar åker du med specialutbildade förare, i särskilt anpassade fordon. Vi finns i hela Stockholms län samt delar av Uppland och Sörmland.
F:10 Sirius Omsorg Holding AB Rullstolstaxi och persontransporter.
C:16 StarMobility AB Bilanpassning.
A:18 Svart på Vitt AB Lätta Lyfts produkter och mobilt armstöd, ToaLätt, till WC.
C:10 - aktivitetstorget Svenska parasportförbundet På Hjultorgets aktivitetstorg presenterar vi flera olika parasporter. Vi finns där för att guida dig rätt till en sport du gillar.
D:07 Trident Industri AB Trident har stor erfarenhet av att producera och förmedla produkter för ökad tillgänglighet. I vårt sortiment finner ni bl. a. cyklar, trapprollatorer, ramper, lyftplattformar samt badrumsinredningar. Vi visar en stor del av våra cyklar samt trapprollatorn AssiStep.
A:12 Särnmark Support Trygghet, transparens och kundinflytande
Särnmark grundades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm efter att Mikaels liv förändrades i och med en olycka 1978. Mikael och Cecilia är fortfarande, efter mer än 25 år, ägare av företaget och Särnmarks ledstjärnor. Vi har under dessa år lärt oss att de viktigaste delarna för en väl fungerande personlig assistans är trygghet, ekonomisk transparens och att du som kund har sista ordet. Varmt välkommen till oss och vår monter B:09 för att få råd, stöd eller för att anmäla dig till någon av alla våra utbildningar eller evenemang vi arrangerar runt om i landet.
F:07 Sunrise Medical AB Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, scooters, rollatorer samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering.
F:01 Stiftelsen Spinalis Stiftelsen Spinalis främjar forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskadevård och rehabilitering. Spinalis driver även Spinalis Connect som är en nystartad mötesplats för akademi, näringsliv och sjukvård.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

4 månader sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

7 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

8 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook