logo

Utställare 2022

OBS! Detta är utställare från 2022. Utställarna för 2024 kommer att läggas ut i början av februari.


Monter Utställare Beskrivning
B:03 Sakta
Sakta – Safe And Active. Företaget som gör dig rörlig och aktiv. www.sakta.se
B:19 Samtrans Omsorgsresor AB
Samtrans har 30 års erfarenhet av att utföra, administrera och samordna resor för personer med särskilda behov. I våra bilar åker du med specialutbildade förare, i särskilt anpassade fordon. Vi finns i hela Stockholms län samt delar av Uppland och Sörmland.
A:01 Scandinavian Rehab Center
Utbud från vårt rehabiliteringscenter SRC - filmer, reklamblad. 
F:05 Slingersweden
Slinger är ett tillbehör/hjälpmedel till enhands flugspön.
Slinger avlastar handled/underarm och kan därför vara ett hjälpmedel vid muskelsvaghet i hand orsakad av artros, stroke, karpateltunnelsyndrom mm.
Följ oss gärna på Instagram och Facebook @slingersweden.
C:12 StarMobility AB
StarMobility är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag med geografisk-täckning i Göteborg, Jönköping och Stockholm.
Vi arbetar för alla människors möjlighet till en fri och självständig vardag genom kreativa och kvalitativa bilanpassningar för människor med funktionsvariation.

Vi har marknadens bredaste sortiment och tar oss an alla typer av bilanpassningar, stora som små.
Förutom att få din egen bil anpassad av oss har vi också ett brett utbud av golvsänkta bilar från både Sverige och USA.

Genom vårt unika samarbete med världsledande BraunAbility i USA kan vi erbjuda dig marknadens bredaste portfölj
av golvsänkningskoncept från USA. Vi omhändertar hela processen åt dig omfattande bilinköp, golvsänkning, logistik och tullhantering.

Besök vår monter för att ta del av vårt breda utbud av unika anpassningslösningar!
C:01 Stiftelsen Skota Hem
Stiftelsen Skota Hem kommer att visa en båt i sin monter och berätta om sin verksamhet inom parasegling. 
E:02 Stiftelsen Spinalis
Stiftelsen Spinalis främjar forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskadevård och rehabilitering. Spinalis driver även Spinalis Connect som är en nystartad mötesplats för akademi, näringsliv och sjukvård.
F:06 Svan Care AB
Barnhjälpmedel. Sadelrullstolar + hjälpmedel på toaletten.
C:03 Svenska Service- och Signalhundsförbundet
Vill du lära mer om assistanshundar som räddar liv och gör det omöjliga möjligt?!
Välkommen till montern, där möter du både instruktörer och förare tillsammans med sina assistanshundar. Föreläsning och olika typer av assistanshundar finns på plats för att visa sina färdigheter.

Svenska Service- och Signalhundsförbundet utbildar personer med funktionsnedsättning att träna sina egna hundar till internationellt certifierade assistanshundar. Utbildat hundar som gör skillnad för mer än 80 olika diagnoser t ex diabeteshundar, servicehundar för NPF.
E:10 Särnmark Support
Trygghet, transparens och kund­inflytande
Särnmark grundades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm efter att Mikaels liv förändrades i och med en olycka 1978. Mikael och Cecilia är fortfarande, efter mer än 25 år, ägare av företaget och Särnmarks ledstjärnor. Vi har under dessa år lärt oss att de viktigaste delarna för en väl fungerande personlig assistans är trygghet, ekonomisk transparens och att du som kund har sista ordet. Varmt välkommen till oss och vår monter E:10 för att få råd, stöd eller för att anmäla dig till någon av alla våra utbildningar eller evenemang vi arrangerar runt om i landet.
F:01 Team Olivia
Team olivia - Assistansguiden är en del av team Olivia och vi vill, på bästa sätt kunna hjälpa dig att välja rätt assistans. Det stora bolagets trygghet tillsammans med det lilla bolagets närhet ger dig möjlighet att välja efter dina behov. Inom våra bolag finns närhet i geografi och det familjära, kompetens i form av jurister och sjukgymnaster samt kvalité och engagemang hos medarbetare och system. Din trygghet och upplevelse är viktig!
A:15 Törnrosen Assistans AB
Personlig assistans. 
F:05 UM Medicals AB
UM Medicals AB presenterar en praktisk och snygg våg för människor i rullstol. Att kontinuerligt väga sig är viktigt för att hålla koll på sin vikt och hälsa – speciellt om man sitter i rullstol.
F:03 Unga funkisar
Besökare Utställare