logo

Utställare 2024

Listan uppdateras löpande med nya utställare.

Klicka på utställarens namn för att komma till deras hemsida.


Monter Utställare Beskrivning
B:03 Aberia Personlig Assistans
Hos Aberia Personlig Assistans är det ditt liv och dina val som står i centrum. Vårt fokus är självbestämmandet och rätten att leva sitt liv på sina villkor. Det är så vi gör. Varje dag. I varje assistans.

På mässan är det vi personligen som är på plats - samma personer du kommer att arbeta med i framtiden. Kom och träffa oss för att lära känna oss bättre!
D:01 Add Mobility
Terränggående gyrobaserade elstolar som ger en överlägsen manövrering även på små ytor som hissar. AddSeat och Hoss presenteras på Hjultorget. 
E:03 Aleris Rehab Station
Rehab Station Stockholm utvecklar och driver medicinsk rehabilitering för personer med ryggmärgsskador, ortopediska skador, stroke, multipel skleros samt allmän neurologi. Verksamheten bygger på gedigen erfarenhet som grundas på: Engagemang, Gott bemötande, Kompetens, Nytänkande.
B:11 Anatomic SITT AB
Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem.
Design och kvalitet är en självklarhet för oss.
Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
C:12 Anpassarna Gunnérius AB
Anpassar bilar för människor med någon form av funktionsnedsättning. Med gedigen erfarenhet som sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden har vi inte bara skapat egna innovationer, vi har även tagit andras innovationer till fulländning. Tack vare vår trafikskola Anpassarna Körkort AB, kan vi se till att du som kund hos oss får alla möjligheter att känna dig trygg bakom ratten. Besök vår monter för marknadens bredaste utbud av anpassningslösningar!
B:14 Bano Life
Med specialanpassade hjälpmedel vill vi göra en skillnad i vardagen för barn, ungdomar, vuxna och äldre med olika funktionsnivåer.
C:10A Bilanpassning i Staffanstorp
Bilanpassning i Staffanstorp är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag, vi skräddarsyr bilar utifrån individens behov. På mässan finner ni flertalet anpassade bilar med olika lösningar för ökad frihet.
B:09A Camp Pro Ortopedteknik
I montern ställer Camp Pro Ortopedteknik ut tillsamman med Svenska Parasportakademin. 

I vår monter har du möjlighet att få:

- Träffa ortopedingenjörer och ortopedtekniker och få veta mer om hur olika ortopedtekniska hjälpmedel/utrustningar kan bidra till att optimera din funktion och prestation.
- Information om Svenska Parasport Akademin och hur vi arbetar tillsammans för att skapa en samverkansmiljö mellan akademin, företag, idrottsrörelsen, rehabiliteringssektorn och samhället med målsättningen att främja och öka möjligheterna för ett hållbart, livslångt och lustfyllt fysiskt aktivt liv för personer som använder rullstol eller behöver ortopedtekniska hjälpmedel
- Veta mer om vilken forskning vi bedriver inom Svenska Parasport Akademin så som hur kan ergonomin/utrustningen optimeras utifrån individens behov och förutsättningar så att exempelvis belastningen i skuldra och säte minimeras under rullstolskörning.
- Träffa och prata med forskare som arbetar inom Svenska Parasport Akademin.
D:06 Coloplast AB
Coloplast utvecklar kontinens-, urologi- och stomiprodukter som gör livet lättare för människor med intima vårdbehov.
Genom nära samarbete med de personer som använder våra hjälpmedel, utvecklar vi innovativa lösningar anpassade till individen.
Vi ser fram emot att träffa er på Hjultorget!
A:04 Svenska Biljardförbundet
Vill du lära dig mer om biljard och kanske testa att spela lite? Kom till vår monter. Här får du information om Svenska Biljardförbundets verksamhet och om parabiljard.
Besökare Utställare