logo

Utställare 2018 - sidan uppdateras med 2020 års utställare vid årsskiftet


F:04 Max Nielsen Engineering PowerStop är en backspärr för rullstolar som underlättar körning i uppförsbacke. Den fungerar även som en säkerhetsbroms när personal eller anhöriga hjälper till i backar.
F:08 Moveum AB Ända sedan 80-talet då vi startade vår verksamhet så har bostadsanpassning legat oss varmt om hjärtat. Att få arbeta för innovativa lösningar som svar på vardagens problem är för oss en fantastisk möjlighet. Vi utvecklar funktionella lösningar för bostadsanpassning av badrum, kök och andra miljöer i hemmet där problem kan uppstå. Vi arbetar ständigt vidare för att finna ännu bättre lösningar så tveka inte att ringa oss om du har några frågor eller idéer. Vi lyssnar alltid och gör vårt yttersta för att hjälpa till.
G:11B NOX Academy Digitalt skapande med NOX Academy

NOX Academy är ett företag som lär ut programmering och skapande med teknik till såväl barn och ungdomar som "vuxna barn" med en nyfikenhet för digitalt skapande! Vi vill inspirera alla till att inte bara vara konsumenter av teknik utan även producenter där man får testa att uttrycka sin kreativitet i ett nytt digitalt format.

I vår monter kommer man få testa att skapa egna hemsidor i HTML/CSS samt skapa enkla spel i Scratch! Du behöver inte ta med någonting förutom din nyfikenhet!
G:11 Nacka HI Nacka HI bedriver idrott och lägerverksamhet för personer med funktionsnedsättning.
Att vara med i Nacka HI betyder mer än att bara få chansen att idrotta.
Här får man gemenskap, kamratskap och fram för allt glädje!

I vår monter får du chansen att prova på E-sport, sporten för alla!
Utmana din kamrat i något av våra spel, ta chansen att prova på sporten som verkligen är på uppgång.
C:10 Stiftelsen Mälargården Rehab Center Mälargården Rehab Center erbjuder Planerad Specialiserad Rehabilitering, i en skön och trevlig miljö. Syftet med rehabiliteringen är att hjälpa dig att kunna få en fungerande vardag. På Mälargården genomgår du ett individuellt anpassat rehabprogram.
G:03 Molico Sweden AB Molico Sweden AB har levererat högkvalitativ transportutrustning sedan 1999. Allt direkt från våra generalagenturer eller direkt från vår produktion i Kina, inga fördyrande mellanhänder. På Hjultorget kan ni prova den självbalanserande elrullstolen JOYY som vi tror och hoppas kommer förändra tillvaron för personer med funktionshinder, personer som inte kan gå så långt, på ett positivt sätt.
C:11 Olivia Personlig Assistans och Rehabilitering Olivia Personlig Assistans och Rehabilitering menar att alla människor ska ges möjligheten att leva sitt liv - fullt ut. Vi är ett varmhjärtat och väletablerat företag med bred kompetens som erbjuder assistans och specialiserad rehabilitering. Besök vår hemsida www.oliviarehabilitering.se
A:04 NÄRA AB personlig assistans I tjugo år har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det. Vår personliga assistans utformas efter vår kunds behov och möjligheter och genom ett långsiktigt samarbete känner vi våra kunder, deras behov och vet hur vi på bästa sätt kan finnas där för dem och göra vardagen lite enklare, lite bättre och lite mer flexibel. Är du intresserad av ett personligt professionellt företag som vet att du vill bestämma hur din assistans ser ut så besök vår monter så berättar vi mer.
B:07 Nordström assistans AB NORDSTRÖM ASSISTANS bedriver personlig assistans med frihet att välja själv. Till oss är alla välkomna. Vi erbjuder trygg assistans och ger dig förutsättningarna att kunna leva fullt ut. Vi är dörröppnaren till det liv du vill leva. Med oss får du vara med och påverka din assistans och vem som ska jobba hos dig. Du får även tillgång till personlig träning, ett brett utbud av aktiviteter och juridiskt stöd. Vi finns från Gällivare i norr till Malmö i söder. Välkommen till oss.
E:14 Made For movement Sweden AB Made for Movement vill och önskar att göra det möjligt för alla att röra på sig oavsett funktion.
Vi erbjuder möjligheten till rörelse för dem som inte kan röra sig själva.
NF-Walker-Innowalk.
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

1 månad sedan

Nu har vi klarat av en förmiddag med bra möten om Hjultorget. Dags för lunch! ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

5 månader sedan

Vi som arbetar med Hjultorget vill önska en riktigt trevlig sommar!
Arbetet med programmet till nästa Hjultorg 27-28 maj 2020 är i full gång och under hösten presenterar vi flera högintressanta programpunkter. Monterbokningen för utställare har redan dragit igång. hjultorget.nu/
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

6 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook