logo

HD Rehab AB

HD Rehab är ett svenskt familjeföretag med många års erfarenhet av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning.  Vi har konstruerat, utvecklat och tillverkat komfortrullstolar i över 40 år och kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och funktion. Väljer du en produkt från HD Rehab gör du en långsiktig investering, både ekonomiskt och miljömässigt.
På Hjultorget kommer vi att presentera HD Motion, en helt ny flexibel komfortrullstol för barn och ungdomar och deras speciella behov.
HD Motion kan enkelt anpassas till olika kroppsformer och storlekar och är byggd för att klara en aktiv livsstil och påfrestningar i vardagen
både inomhus och utomhus
background

Vill du ställa ut på Hjultorget?

27-28 maj 2020

logo
Mer info arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

Hjultorget har uppdaterat sitt omslagsfoto.
Hjultorget

2 månader sedan

Hjultorgets omslagsfoto ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

2 månader sedan

Den senaste tidens utveckling kring spridningen av Covid-19 (coronaviruset) har medfört att vi nu fattat beslut om att ställa in Hjultorget 2020. Vi beklagar att detta beslut behöver fattas, men säkerheten för våra utställare och besökare är det vi prioriterar högst. ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

3 månader sedan

Känsligt läge!
Lär dig mer om hur man förebygger och behandlar trycksår. 28 maj föreläser Madeleine Stenius, undersköterska och Carin Bergfeldt, arbetsterapeut, om den helhetssyn som behövs för att utreda orsaken till sårens uppkomst och nå hållbara resultat i behandlingen av sår.
På vår hemsida finns mer information om utställare, aktiviteter och föreläsningar: www.hjultorget.nu
... Se merSe mindre

Visa på Facebook