logo

Utställare 2018


F:06 VELA VELA är ett danskt familjeföretag grundat 1935 av Vermund Larsen. VELA utvecklar arbetsstolar för, att användaren kan bibehålla sin aktivitetsnivå och självständighet i hemmet eller på jobbet, trots funktionshinder.
G:01 Zentrab Zentrab synliggör! Möt Moha!

Zentrab integrerar och levererar möjligheter via events, föreläsningar, kurser, coachning och olika former av stöd. Syftet är att synliggöra förmågor som idag sällan syns på arbetsmarknaden samt att förmedla kunskap. Vill du vara med i en föreläsningsbank? Gör intresseanmälan! 

Mohas hemsida hittar du här: www.synligfastosynlig.se
G:05 Zinger Nordic ZINGER har revolutionerat marknaden för miljövänliga elrullstolar. Den är lättast på marknaden, hopfällbar och kan enkelt tas med i bagageluckan eller på tåget. Med enastående egenskaper har ZINGER revolutionerat marknaden som ett eldrivet komplement till andra transportmedel. Zinger har ett syskon, Joy Rider som styrs med joystick och har i övrigt alla de fördelar som gjort ZINGER så populär. JOY RIDER behåller sportdesignen hos ZINGER, är utrustad med joystick, dubbla motorer och elektromagnetisk broms och kan manövreras med en hand. Båda stolarna har mycket låg vikt och fälls ihop på under tre sekunder med ett enkelt handgrepp.
B:16 Work System Life AB Vi anpassar bilar med fokus på att underlätta i vardagen och ge mer tid för livet.
Vi vill att våra kunder skall ha nära till service & reparationer som vi kan erbjuda med hela 11 anläggningar runt om i landet.
Besök vår monter, träffa våra trevliga säljare & få en inblick i vad vi gör.
C:14 Wolturnus A/S Skräddarsydda rullstolar är vår specialitet. Vi har produkter för liggande, sittande, rullande, stående och gående.
E:18 Vintersol Rehabilitering utomlands är för många synonymt med Vintersol på Teneriffa. Året runt erbjuder vi kvalificerad rehabilitering i kombination med ett perfekt klimat för personer med neurologiska och reumatiska diagnoser samt psoriasis.
E:02 Wellspect HealthCare Wellspect HealthCare, företaget som står bakom LoFric® och Navina™ Systems, är en världsledande leverantör av innovativa lösningar för kontinensvård. Vår passion är att göra verklig skillnad varje dag för alla som är i behov av våra produkter och tjänster. Det är därför som varje lösning som är försedd med namnet Wellspect HealthCare för med sig den trygghet och pålitlighet som bygger på mer än 30 års erfarenhet av livsförbättrande funktionalitet. Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att minimera vår miljöpåverkan drivs vår produktionsanläggning i Sverige med grön el. Mer information finns på wellspect.se.

Vi visar tappningskatetrar LoFric® samt tarmirrigeringssystem Navina™ Smart och Navina™ Classic. Vi samutställer med CercaDeTi Rehab AB.
C:07 Valjeviken Valjeviken/Humlegården är specialister på neurologisk rehabilitering. I samarbete med den egna folkhögskolan erbjuds också diagnoskurser och diagnosöverskridande temakurser. Folkhögskolan erbjuder också läsårskurser för personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Verksamheten bedrivs i Sölvesborg och Sigtuna. Utanför Trosa finns rekreationsanläggningen Mättinge.
background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

Hjultorget har lagt till 2 nya foton.
Hjultorget

3 dagar sedan

Anpassad motorcykel visas upp på Hjultorget nästa vecka!
Om fem dagar slår Kistamässan upp portarna för hjälpmedelsmässan Hjultorget.

Inträdet är fritt men registrera dig på: www.hjultorget.nu
Öppettider båda dagarna, den 23-24 maj är 9.00 – 17.00.

På mässan kommer bland annat Life bilanpassning tillsammans med Advanced Motobility att visa upp en motorcykel anpassad med pneumatiskt upp och nedfällbara stödhjul och kopplad släpvagn för transport av manuell rullstol.

Fullständigt program med aktiviteter, föreläsningar och utställare hittar du på: www.hjultorget.nu
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har lagt till 2 nya foton.
Hjultorget

4 dagar sedan

Samtal om Bilstöd på Hjultorget!
Nästa vecka slår Kistamässan upp portarna för hjälpmedelsmässan Hjultorget. Inträdet är fritt men registrera dig redan nu på: www.hjultorget.nu
Öppettider båda dagarna, den 23-24 maj är 9.00 – 17.00.

Det reformerade bilstödet har gett kännbara konsekvenser för personer med funktionsnedsättning. Därför bjuder vi in till ett samtal om Bilstöd på mässan onsdagen den 23 maj, klockan 14.15 – 15.00. Politiker och andra berörda samt företrädare för Mobilitetscenter och bilanpassningsbranschen deltar.
... Se merSe mindre

Visa på Facebook

6 dagar sedan

Att åldras hälsosamt med ryggmärgsskada!
Nästa vecka slår Kistamässan upp portarna för hjälpmedelsmässan Hjultorget. Inträdet är fritt men registrera dig redan nu på: www.hjultorget.nu
Öppettider båda dagarna, den 23-24 maj är 9.00 – 17.00.

Ett av föredragen den 23 maj handlar om att åldras hälsosamt med ryggmärgsskada. Ulrica Lundström, Fil Dr och arbetsterapeut & Sophie Jörgensen, Dr med vet och läkare, presenterar utifrån ny svensk och internationell forskning möjligheter att främja ett aktivt och hälsosamt åldrande efter en ryggmärgsskada.

Det finns en uppsjö av föreläsningar och aktiviteter att välja mellan. Fullständigt program hittar du på: www.hjultorget.nu
... Se merSe mindre

Visa på Facebook