logo

Utställare 2016

I listan nedan visas utställarna på föregående mässa, listan kommer att ersättas med en lista över utställarna på Hjultorget 2018 under våren.


Joëlette and Co (by Ferriol-Matrat) Under märket Joëlette and Co, utvecklar, producerar och distribuerar FERRIOL-MATRAT sport- och fritidsutrustning anpassad för personer med fysisk funktionsnedsättning. Vårt övergripande mål är att möjliggöra och främja delade upplevelser. Joëlette and Co:s produkter håller aktiviteter som vandring, bad och skidåkning i fokus. Joëletten, vår ledande produkt, är en terränggående enhjuling till rullstol, som med hjälp av två ledsagare ger både vuxna och barn möjligheten att delta i vandring och löpning i grupp.
Jump & Joy AB Vi utvecklar och distribuerar innovativa aktivitets hjälpmedel för barn med funktionshinder
Kebo Care AB Kebo Care är ett företag med komplett produktprogram för rehabilitering, träning och livskvalité. Vi visar bl.a. olika arbetsbord, arm-/bentränare, gåtränare.
Klädvalet Sverige AB Kläder som funkar i rullstol. Extra vida skor. Häftiga käppar.
LIONESS Therapeutics AB Profhand PEDALWHEELCHAIR.eu Pedal-rullstol för rehabilitering och motion av benen. Framdrivning med cykel-trampor.
Luv2move AB Genny L 2.0 introducerar ett helt nytt segment: APW – Active Power Wheelchair. Friheten med en farkost anpassad för både trång stadsmiljö och lättare terrängkörning kan inte beskrivas, den måste upplevas! Den förs fram tack vare den själv- balanserande tekniken. Genny styrs med kroppen och detta ger mycket bra träning för bål och torso, den är gjort för både inom- och utomhus bruk (klass A och C), dvs. 2 stolar i en.
Besökare Utställare