logo

Utställare 2016

I listan nedan visas utställarna på föregående mässa, listan kommer att ersättas med en lista över utställarna på Hjultorget 2018 under våren.


Decon Wheel AB Decon, ett entreprenörsinriktat familjeföretag! Det bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitetsnivå på både produkter och kundbemötande. Som entreprenör vill vi hela tiden förbättra våra produkter. Vi lyssnar ständigt på vad brukarna tycker, detta är vår grund i vårt utvecklingsarbete och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta företagets utveckling av drivaggregat och hjul.
DHR DHR är en organisation för personer med nedsatt rörelseförmåga. DHR är en demokratisk organisation som är politiskt och religiöst obunden. Totalt har vi cirka 12 000 medlemmar. Vi presenterar vår verksamhet och våra prioriterade arbetsområden.
Etac Sverige AB Etac, som grundades 1973, är ett svenskt företag och en ledande aktör inom hjälpmedelsbranschen. Vi erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem. I vårt sortiment ryms rullstolar, förflyttningshjälpmedel, juniorhjälpmedel och hjälpmedel inom bad och toalett. På mässan kommer vi bl.a. visa produkter från sortimenten rullstolar och juniorhjälpmedel.
Eurovema AB Arbetsstolar, drivna elrullslor. Rollatorer, sulkyvagnar.
Familjen Familjen erbjuder inte något standardformat för hur den personliga assistansen skall se ut, vi anser att det bästa resultatet får man om man formar behovet utifrån vad du vill ha. Det finns ett skäl till varför vi heter som vi gör, vi tror nämligen på att ju mer vi får lära känna dig, desto bättre service kan vi erbjuda.
FEAL AB FEAL AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1991 och är fortfarande verksam i Horndal. Med åren har vi ökat vår kunskap och succesivt vidareutvecklat våra produkter och idag är vi en av Europas ledande ramptillverkare. Vår vision är tydlig: ”Vi ska hålla på med ramper och vi ska vara bäst på det!”
FrykCenter Rehabilitering FrykCenter bedriver rehabilitering inom neurologi och har mer än 35 års erfarenhet. Vi finns i natursköna Fryksdalen med närhet till skog och vildmark. Verksamheten drivs utan ekonomiska vinstintressen. Vi strävar efter professionalism, att ständigt förbättras, att skapa trygghet samt ett gott bemötande.
Frösunda Omsorg AB Frösunda omsorg finns över hela Sverige och ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till en av de ledande privata aktörerna i Sverige.
Furuhöjdens Rehabilitering Furuhöjdens rehabilitering bedriver rehabilitering i hemlik miljö. Vi arbetar med gästen i centrum, vilket innebär att vi med sakkunskap och lyhördhet ger rehabilitering som varje gäst själv är med och påverkar. Varmt välkommen till oss!
Fysionord AB Innovativa och ergonomiska hjälpmedel för aktivare barn. Sadelstolar och rullstol med sadelsits speciellt för spastiska barn, dynamisk krypvagn för barn 1-5 år. Hjälpmedel med prisbelönad design med mottot ”Stolt att vara annorlunda!”
Försäkringskassan
Föräldrakraft, FaktaPress Tidningen Föräldrakraft
Besökare Utställare