logo

Utställare 2018


Monter Utställare Beskrivning
C:07 Valjeviken Valjeviken/Humlegården är specialister på neurologisk rehabilitering. I samarbete med den egna folkhögskolan erbjuds också diagnoskurser och diagnosöverskridande temakurser. Folkhögskolan erbjuder också läsårskurser för personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Verksamheten bedrivs i Sölvesborg och Sigtuna. Utanför Trosa finns rekreationsanläggningen Mättinge.
B:19 Vintersol Rehabilitering utomlands, s.k. klimatvård eller utlandsvård, är för många synonymt med Vintersol på Teneriffa. Året om erbjuder vi kvalificerad neurologisk rehabilitering för patienter med skador och sjukdomar såsom multipel skleros (ms), Parkinson, stroke, postpolio, muskeldystrofier och liknande neurologiska diagnoser och reumatologisk rehabilitering för patienter med reumatiska sjukdomar som RA, Bechterew och juvenil artrit.
E:02 Wellspect HealthCare Wellspect HealthCare, företaget som står bakom LoFric® och Navina™ Systems, är en världsledande leverantör av innovativa lösningar för kontinensvård. Vår passion är att göra verklig skillnad varje dag för alla som är i behov av våra produkter och tjänster. Det är därför som varje lösning som är försedd med namnet Wellspect HealthCare för med sig den trygghet och pålitlighet som bygger på mer än 30 års erfarenhet av livsförbättrande funktionalitet. Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att minimera vår miljöpåverkan drivs vår produktionsanläggning i Sverige med grön el. Mer information finns på wellspect.se.

Vi visar tappningskatetrar LoFric® samt tarmirrigeringssystem Navina™ Smart och Navina™ Classic. Vi samutställer med CercaDeTi Rehab AB.
C:14 Wolturnus A/S Rullstolar.
B:16 Work System Life AB Vi anpassar bilar med fokus på att underlätta i vardagen och ge mer tid för livet.
Vi vill att våra kunder skall ha nära till service & reparationer som vi kan erbjuda med hela 11 anläggningar runt om i landet.
Besök vår monter, träffa våra trevliga säljare & få en inblick i vad vi gör.
G:01 Zentrab Konsult inom medvetenhet, kurser, föreläsningar, events, handledning och viss försäljning. Moha Frikraft kommer att vara synlig i montern för att signera och sälja sina böcker.
G:05 Zinger Nordic
background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare