logo

utställare

I listan nedan visas föregående års utställare.


Monter Utställare Beskrivning
VAAB C&T AB Design och tillverkning av rullstolar, standard och skräddarsydda, i titan eller magnesium med kolfiberdelar. Design och tillverkning av sportstolar samt MTB- och landsvägsarmcyklar. Generalagent i Norden för elrullstol Eloflex som är en unik hopfällbar elrullstol i aluminium med vikt 25 kg.
Valjeviken med Humlegården Stiftelsen Valjeviken, där numera även Humlegården ingår, är specialister på neurologisk rehabilitering. I samarbete med den egna folkhögskolan erbjuds också diagnoskurser och aktivitetskurser. Folkhögskolan erbjuder också läsårskurser för personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Verksamheten bedrivs i moderna och anpassade lokaler i Sölvesborg och Sigtuna. Utanför Trosa finns rekreationsanläggningen Mättinge.
Vintersol Rehabilitering utomlands, s.k. klimatvård eller utlandsvård, är för många synonymt med Vintersol på Teneriffa. Året om erbjuder vi kvalificerad neurologisk rehabilitering för patienter med skador och sjukdomar såsom multipel skleros (ms), Parkinson, stroke, postpolio, muskeldystrofier och liknande neurologiska diagnoser och reumatologisk rehabilitering för patienter med reumatiska sjukdomar som RA, Bechterew och juvenil artrit.
Wellspect HealthCare LoFric
Besökare Utställare