logo

Utställare 2018


Monter Utställare Beskrivning
J:01 Segelflygarna Uppsala FK Segelflygarna Uppsala FK är en ideell idrottsförening. Besök oss för att bekanta er med segelflyg och provsitt i ett segelflygplan. Vi har ett flygplan i klubben som är anpassat med handkontroll för att alla ska kunna flyga. Testa även att flyga i vår VR-simulator.
E:03 Stiftelsen Spinalis Stiftelsen Spinalis bedriver forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskaderehabilitering.
B:12 Sunrise Medical AB Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, scooters, rollatorer samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering.
A:12 Svart på Vitt/ Lätta Lyft Förflyttningar, Lätta lyft
A:16 Svenska Golfförbundet Golf för funktionsnedsatta
D:11 Swedish Goliat Swedish Goliat förser rullstolsanvändare med elektriska hjälpmedel som ökar möjligheten till gemensamma aktiviteter. Vår filosofi är att du ska kunna ta med våra hjälpmedel i din bil och på din resa. Vi visar de båda hopfällbara elrullstolarna e-Throne och Airwheel H3S samt den manuella rullstolen Pandhora EVO. Vi har även Sherpa, drivaggregatet med en vikt på enbart 10,5 kg. På Hjultorget tar vi även med elmopeden ET-KING och elrullstolen Pendel där du tar med din egen manuella rullstol.
Våra produkter är CE-märkta och registrerade hos Läkemedelsverket som medicintekniska hjälpmedel.
B:09 Särnmark Support Trygghet, transparens och kundinflytande
Särnmark grundades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm efter att Mikaels liv förändrades i och med en olycka 1978. Mikael och Cecilia är fortfarande, efter mer än 25 år, ägare av företaget och Särnmarks ledstjärnor. Vi har under dessa år lärt oss att de viktigaste delarna för en väl fungerande personlig assistans är trygghet, ekonomisk transparens och att du som kund har sista ordet. Varmt välkommen till oss och vår monter B:09 för att få råd, stöd eller för att anmäla dig till någon av alla våra utbildningar eller evenemang vi arrangerar runt om i landet.
C:08B TaxiKurir i Stockholm Boka rullstolstaxi.
Enkelt, fritt och flexibelt.
Telefon 08-30 00 03.
- Personlig service
- Fordon för alla typer av rullstolar
- Välutbildade förare
TeamOlmed TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med knappt 400 medarbetare fördelat på ett 20-tal platser i Sverige. Vårt gemensamma fokus handlar om att höja livskvaliteten för personer med rörelserelaterade problem. Vi välkomnar landstingspatienter och privatpersoner, med eller utan remiss, som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel; ortoser, proteser, sitslösningar samt skor och inlägg. Genom hög tillgänglighet, erfarna specialister och tillgång till den senaste tekniken erbjuder vi våra patienter och kunder extra trygghet och ett omsorgsfullt bemötande.
D:03 Trident Industri AB Trident har stor erfarenhet av att producera och förmedla produkter för ökad tillgänglighet. I vårt sortiment finner ni bl. a. cyklar, trapprollatorer, ramper, lyftplattformar samt badrumsinredningar. Vi visar en stor del av våra cyklar samt trapprollatorn AssiStep.
background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare