logo

utställare

I listan nedan visas föregående års utställare.


Monter Utställare Beskrivning
Salubrious AB Rullstolsdynor Gelprodukter för rullstolar samt häl/kroppsskydd.
Samtrans Skol- och handikapptransporter AB Samtrans Rullstolstaxi, 08-1200 1200. Res med oss i bekväma specialfordon och vi utför gärna uppdrag där det behövs trappklättrare. Vi kör även skolskjuts och arbetsresor på uppdrag av kommunerna i Stockholms län.
Segelflygarna Uppsala FK Segelflygarna Uppsala FK är en ideell idrottsförening. Besök oss för att bekanta er med segelflyg och provsitt i ett fabriksnytt segelflygplan med den senaste tekniken. Flygplanet är anpassat med handkontroll för att alla ska kunna flyga.
Sirius Assistans AB Sirius Assistans är det personliga familjeföretaget som med ett varmt hjärta har både kund och assistent i fokus. Vi är en del av Sirius koncernen som har arbetat med Omsorg av olika slag sedan 1966. Idag är vi tredje generationen som arbetar gentemot vår övergripande vision om ett samhälle där de tjänster vi behöver för ett enkelt och innehållsrikt liv utförs med glädje och omtänksamhet.
Stiftelsen Skota Hem Stiftelsen Skota Hem driver seglingsverksamhet för personer med funktionsvariation vid vår bas i Saltsjöbaden utanför Stockholm.
Stiftelsen Spinalis och Rehab Station Stockholm Stiftelsen Spinalis bedriver forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskaderehabilitering. Rehab Station är nordens största rehabiliteringscenter med inriktning på ryggmärgsskador och andra neurologiska sjukdomar.
STIL STIL var först med personlig assistans i Sverige. Vi har lång erfarenhet och erbjuder dig personligt stöd, juridisk rådgivning, kostnadsfri utbildning och mycket annat. STIL arbetar politiskt för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. Vi kallar det Independent Living eller ett jämlikt medborgarskap. Vi ser personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill.
Sundab AB Sundab tillverkar, marknadsför och säljer produkten ”Sundbad”: Ett mobilt, tippbart dusch -och sittbadkar för rörelsehindrade.
Sunrise Medical AB Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Vi kommer visa manuella rullstolar, elrullstolar, cyklar och sittdynor.
Svan Care AB För att så många som möjligt ska kunna bo kvar hemma utvecklar, marknadsför och säljer vi produkter som underlättar för det. Bidette som bostadsanpassning, ger självständighet på toan, Lift som en uppresningshjälp. Balance ger ett tryggt sittande på toan. Gripo Alu stöd vid uppresning från sittande tex i sängen.
Svart på Vitt/ Lätta Lyft Bärselar, original och bad, remmar för manuella lyft och personlyft, Greppa Lätt för på- och avklädning bla och för ridning speciellt barn.
Svenska jägareförbundet Svenska Jägareförbundet har projektet Jakt för alla – tillgänglighet. Projektet arbetar med jakt och funktionsnedsättning. Delar i projektet är att påverka en förändring i jakt och terrängkörningslagstiftningen, tillgänglighet jaktskyttebanor, jakt och natur arrangemang och jägarexamen.
Svenska Service- och Signalhundsförbundet Assistanshundar.
Särnmark Med mer än 20 år i branschen har vi förmånen att, med samma ägare och samma idémässiga grund, få arbeta långsiktigt och kvalitetsinriktat med personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för din personliga assistans är vår främsta drivkraft.
TaxiKurir i Stockholm Boka rullstolstaxi.
Enkelt, fritt och flexibelt.
Telefon 08-30 00 03.
- Personlig service
- Fordon för alla typer av rullstolar
- Välutbildade förare
TESSIER TESSIER is specialised in the design and the manufacturing of technical and innovative ADAPTIVE OUTDOOR SPORTS EQUIPMENT:- The widest range of sitski products to allow everybody to ski, even be his disability. Tandem’Flex, 3 ranges of Uniski and Dualski (from leisure to competition/freeride), Tempo Duo, Piloted Dualski, Snow’Kart, accessories- The Cimgo, the first tandem downhill wheelchair. To enjoy mountain in summer too!- Novelty 2016: Wakeboarding frame!
Trafikförvaltningen Trafikförvaltningen som är ansvarig för den allmänna kollektivtrafiken i Stockholms läns landsting informerar om tillgänglighetsarbetet inom SL:s – och Waxholmsbolagetstrafik
Trident Industri AB På Trident har vi många års erfarenhet av att producera och förmedla produkter som ger ökad tillgänglighet i samhället. Exempel på produkter är cyklar, elrullstolar, ramper, hissar, och badrumsinredningar. På hjultorget kommer vi att visa delar ur vårt fordonssortiment, exempelvis paracykel, rullstolcykel och elrullstol.
URIFORM AB URIFORM – med din position i åtanke. Vi kommer att visa våra positioneringskuddar, TUMLE kudden, som utifrån hela dygnets olika behov, på ett enkelt, flexibelt och stabilt sätt ger ett avslappnat och avlastat sätt att ligga och sitta.
Besökare Utställare