logo

utställare

I listan nedan visas föregående års utställare.


Monter Utställare Beskrivning
P.ass.FORM AB P.ass.FORM AB är ett familjeföretag som har arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi erbjuder personlig assistans i hela landet och ger dig service av erfaren och kompetent personal som har arbetat länge i branschen.
Panthera AB Manuella aktiv rullstolar.
Pegasos hjälpmedel & fritid Pegasos hjälpmedel & fritid är ett företag med egentillverkade hjälpmedel för positionering till olika sittsystem. Har även fritidshjälpmedel ex. hjälpmedel för Rehab.ridning/handikappsridning Företaget har även lång erfarenhet av specialanpassning/tillverkning av hjälpmedel.
PerformIQ Care AB Det som skiljer PerformIQ Care från andra assistansbolag är att vi vill jobba med dem som vill vara aktiva och som älskar idrotten. Vi hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Vi på PerformIQ Care vill att våra kunder genom oss ska få möjlighet att ha de hjälpmedel som behövs för att kunna utföra den aktivitet eller idrott som kunden är intresserad av. Ett sätt att uppnå den känslan är de hjälpmedel som Zoomability erbjuder, en eldriven offroad-rullstol. Våra största ägare heter PerformIQ AB och är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Genom deras jobbcoacher jobbar vi aktivt för att de som vill och kan skall få samma möjlighet som alla andra att komma ut i meningsfulla arbeten. Alla våra kunder erbjuds därför ett specialanpassat jobbcoach-program samt hjälp med CV-granskning och intervjuträning.
Permobil AB Permobil är en av världens ledande tillverkare av elektriska rullstolar. Den kunskap vi samlat på oss under snart 50 år är unik. Vi har lärt oss av människor med olika form av funktionsnedsättningar vad som krävs för att möta deras behov. I vår monter finns även TiLite som är manuella aktivrullstolar i titan eller aluminium, samt LifeStand som är manuella rullstolar med ståfunktion.
Permobil Car Adaptation Den kunskap vi samlat på oss under snart 50 år är unik. Framför allt har vi lärt oss av människor med olika form av funktionsnedsättning vad som krävs. Det är ett arbete under ständig utveckling. Sedan länge kan vi dessutom komplettera våra rullstolar med extra frihet i egen anpassad bil. Permobil Bilanpassning finns på fem orter; Timrå, Stockholm, Hedemora, Bankeryd och Lomma. Vi anpassar din bil nära dig!
Personskadeförbund RTP
Primass AB Primass är ett dataprogram för administrationen i personlig assistans. Vi sänker kostnaderna och ökar kvalité och säkerhet. Primass gör tidrapportering och fakturering snabbare vid efterskottsbetalning.
Primed Fysio o Rehab AB Primed AB tillhandahåller utrustning Allt inom rehabilitering Vi ställer ut MotoMed för rörelseterapi samt Easy Up för stå träning.
Prodelox Prodelox är en produktuvecklingsbyrå som förverkligar idéer och skapar morgondagens produkter. Hos oss förvandlas idéer snabbt till produkter som når marknaden. Vi hjälper allt från globala företag som ELFA och Elekta, till heta startups som Edeva och XM Reality att utveckla nya produkter och förbättra befintliga produkter. Våra många uppdragsgivare har upptäckt att vårt arbetssätt innebär unika möjligheter att skapa innovativa produkter med form och uttryck som är anpassade till både funktion och produktion.
ProVista Kognition AB ProVista Kognition AB är svenskt företag och distributör av det populära Fibertäcket. Fibertäcket är ett tyngdtäcke med mjuka viktelement som ger en omslutande och lugnande känsla.
RG Aktiv Rehabilitering Med visionen ”ett rikt och inspirerande liv för personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar” är vårt uppdrag är att inspirera personer i målgrupperna att maximera sin självständighet genom träning. Med förebilder, kunskap och fokus på möjligheter vill vi stärka individers mod, vilja och förmåga till delaktighet i samhället.
RgRh Stockholm Ett riksgymnasium i Stockholm för rörelsehindrade med anpassad undervisning, studerandeboende och habilitering.
Stiftelsen Spinalis och Rehab Station Stockholm Stiftelsen Spinalis bedriver forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskaderehabilitering. Rehab Station är nordens största rehabiliteringscenter med inriktning på ryggmärgsskador och andra neurologiska sjukdomar.
Besökare Utställare