logo

utställare

I listan nedan visas föregående års utställare.


Monter Utställare Beskrivning
Made For movement Sweden AB Vi är skapade för rörelse. Vi erbjuder möjligheten till rörelse för dem som inte kan röra sig själva. NF-Walker och Innowalk.
MAYDAY AID AB Sulkys, bilbarnstolar, gåstolar, sängar, konduktiv pedagogik hjälpmedel och en massa mer för barn, ungdomar och vuxna.
Minicrosser AB Minicrosser är en del av det Skandinaviska bolaget Medemagruppen. Vi har en lång erfarenhet av att leverera hjälpmedel till hälsosektorn, äldre och funktionshindrade. Vi levererar kvalitetshjälpmedel med fokus på attraktiv design och funktionalitet. Elrullstolar och barnhjälpmedel är våra största produktområden.
Mobilitetscenter Mobilitetscenter i Göteborg är en verksamhet med unika resurser och stor kompetens i frågor om bilkörning och funktionsnedsättning – bilanpassning, körkortsmedicinska utredningar, trafiksäkerhet och mobilitet.
Nactus AB SAGA budget är en skräddarsydd programvara för att budgetera assistansersättning på kund/medlemsnivå och passar alla assistansanordnare, stora som små. Programmet passar också assistansberättigade som behöver räkna på hur assistansersättningen skall användas. SAGA budget är ett komplement till redovisningssystem och tidrapporteringssystem. Dvs en programvara för ekonomistyrning och budgetering.
Netti By Alu Rehab Netti by Alu Rehab har sedan bolaget startade 1989 utvecklat och tillverkat komfortrullstolar och sittdynor. Vi har genom åren skaffat oss en stor erfarenhet och expertis på området. Det är viktigt för oss att erbjuda ett brett urval av rullstolar, sittdynor och tillbehör eftersom användarnas olika behov kräver olika lösningar. Med de båda produktserierna Netti III och Netti 4U för vuxna och Netti Mini för barn erbjuder Netti by Alu Rehab det bästa utbudet av komfortrullstolar på marknaden. Stolarna och det tillhörande sittsystemet är utformat för brukare som behöver stabilitet, variation och tryckfördelning. Varje stol kan anpassas till de aktuella behoven med ett stort urval av tillbehör. På Hjultorget kommer vi att visa våra rullstolsmodeller för barn och vuxna, rygg och sittdynor för rullstolar och rullstolstillbehör.
Neuroförbundet Neuroförbundet finns på två ställen: I BrainBus – ”utställningen med hjärna” på Mobilitetstorget utomhus. Här kan du prova, testa, leka och lära dig om hjärnan och hjärnans sjukdomar. I vår monter G:06 kan du hämta vår nya broschyr ”Hjälpmedelsstöd”, diskutera med erfarna hjälpmedelsanvändare och testa en helt ny förflyttningsplattform – Robotic Mobilization Device – som Robotdalen visar. Tisdag 24 maj kl. 10 har vår förbundsordförande Lise Lidbäck ett utställarföredrag: Att leva med neurologisk sjukdom. Varmt välkommen till oss!
Nordström assistans AB Assistansbolag. Rätten till ett rättvist liv. Vi anordnar din assistans utifrån DINA behov.
Now Boarding Now Boarding är experter inom badrumssäkerhet, uppresningsstöd, tryckavlastning, samt avancerade hygienstolar.
NÄRA AB personlig assistans I tjugo år har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det. Vår personliga assistans utformas efter vår kunds behov och möjligheter och genom ett långsiktigt samarbete känner vi våra kunder, deras behov och vet hur vi på bästa sätt kan finnas där för dem och göra vardagen lite enklare, lite bättre och lite mer flexibel. Är du intresserad av ett personligt professionellt företag som vet att du vill bestämma hur din assistans ser ut så besök vår monter så berättar vi mer.
Olivia Personlig Assistans Personlig Assistans med mer tid och omtanke.
Olivia Rehabilitering AB Olivia Rehabilitering bedriver specialiserad rehabilitering inom områdena neurologi, onkologi och lymfödem.
Optimal Assistans i Gbg AB Personlig Assistans Lokalkontor i Göteborg och Borlänge. Verksamma i 11 år.
Besökare Utställare