logo

Utställare 2018


Monter Utställare Beskrivning
E:14 Made For movement Sweden AB Made for Movement vill och önskar att göra det möjligt för alla att röra på sig oavsett funktion.
Vi erbjuder möjligheten till rörelse för dem som inte kan röra sig själva.
NF-Walker-Innowalk.
G:03 Molico Sweden AB Elrullstolar.
G:11 Nacka HI Parasport och prova på E-sport
B:07 Nordström assistans AB NORDSTRÖM ASSISTANS bedriver personlig assistans med frihet att välja själv. Till oss är alla välkomna. Vi erbjuder trygg assistans och ger dig förutsättningarna att kunna leva fullt ut. Vi är dörröppnaren till det liv du vill leva. Med oss får du vara med och påverka din assistans och vem som ska jobba hos dig. Du får även tillgång till personlig träning, ett brett utbud av aktiviteter och juridiskt stöd. Vi finns från Gällivare i norr till Malmö i söder. Välkommen till oss.
G:11B NOX Academy Digitalt skapande med NOX Academy

NOX Academy är ett företag som lär ut programmering och skapande med teknik till såväl barn och ungdomar som "vuxna barn" med en nyfikenhet för digitalt skapande! Vi vill inspirera alla till att inte bara vara konsumenter av teknik utan även producenter där man får testa att uttrycka sin kreativitet i ett nytt digitalt format.

I vår monter kommer man få testa att skapa egna hemsidor i HTML/CSS samt skapa enkla spel i Scratch! Du behöver inte ta med någonting förutom din nyfikenhet!
A:04 NÄRA AB personlig assistans I tjugo år har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det. Vår personliga assistans utformas efter vår kunds behov och möjligheter och genom ett långsiktigt samarbete känner vi våra kunder, deras behov och vet hur vi på bästa sätt kan finnas där för dem och göra vardagen lite enklare, lite bättre och lite mer flexibel. Är du intresserad av ett personligt professionellt företag som vet att du vill bestämma hur din assistans ser ut så besök vår monter så berättar vi mer.
C:11 Olivia Rehabilitering AB Olivia Rehabilitering bedriver specialiserad rehabilitering inom områdena neurologi, onkologi och lymfödem.
C:10 Stiftelsen Mälargården Rehab Center Mälargården Rehab Center erbjuder Planerad Specialiserad Rehabilitering, i en skön och trevlig miljö. Syftet med rehabiliteringen är att hjälpa dig att kunna få en fungerande vardag. På Mälargården genomgår du ett individuellt anpassat rehabprogram.
background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare