logo

Utställare 2018


Monter Utställare Beskrivning
F:02 Gearwheel AB Rullstolshjul med växel och backspärr medför att du behöver använda mindre kraft i lutningar och på tröga eller ojämna underlag. Backspärren gör att man inte rullar bakåt i uppförslut såsom backar, ramper eller trösklar. Nyttan är att du skapar möjligheter att klara av och orkar köra rullstol i miljöer som du annars hade undvikit eller haft svårare för.
D:02 Granberg Interior AB Granbergs visar höj- och sänkbara köksbänkar och väggskåp för bostadsanpassning av kök. I vår monter visar vi även höj- och sänkbara tvättställ och en smart klädstång som med en enkel knapptryckning kan sänkas till önskad höjd.
E:12 Göran Sjödén Rehab Distribution AB Hjälpmedel
E:16 Handikappteknik BEAD, en elektrisk scooter för alla.
D:12 HEA Medical AB HEA Medical vill ge människor med funktionsnedsättning ett bättre liv med hjälpmedel från världsledande tillverkare. På Hjultorget visar vi bälten och selar, ramper, rullstolstillbehör, armhjälpmedel och tryckavlastande hjälpmedel.
B:05 Hela Sveriges Assistans Personlig assistans för personliga människor

Assistans ska ju vara personlig, inte anonym. Eller hur?

Besök oss gärna i vår trevliga monter.

Välkommen önskar Bengt Gustavsson, ägare och vd för HSA
G:09 Hjälpmedelsexperten AB Hjälpmedelsexperten är en leverantör och distributör av tekniska hjälpmedel för personer med funktionshinder i hela Sverige. Hos oss kan du se påhängscyklar och drivaggregat till din rullstol från Stricker. Basket- och rugbystolar och handcyklar från Wolturnus och rese-el-scootern ATTO. Vi erbjuder tekniska hjälpmedel som hjälper människor att ta sig upp och fram. Vi har många års erfarenhet, kompetens inom vårt område och kan ge den optimala lösningen för varje användare. Vissa kan behöva lite mer hjälp för at ta sig upp och fram än andra. Därför är vår vision UPP OCH FRAM!
A:05 Humana Assistans Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Vi finns i hela landet och på Humana arbetar vi alla efter samma vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vi är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. När vi frågar våra kunder varför de har valt Humana, kommer svaret med ett ord – trygghet. Tryggheten kommer av en nära kontakt med teamet som finns runt dig som kund och en bred kompetens kring diagnoser och funktionsnedsättningar. Dessutom har vi lång erfarenhet i branschen med viktig kunskap om lagar och regler. Läs gärna mer om oss på www.humana.se.
C:09 Inerventions Inerventions är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklat Mollii, en revolutionerande produkt för att dämpa felaktig muskelspänning hos människor med skador på centrala nervsystemet. Mollii är en helkroppsdräkt med 58 integrerade elektroder som med svaga elektriska impulser kan stimulera alla kroppens större muskelgrupper simultant. Mollii har med stor framgång använts i fem år och har idag ca 1000 användare i 12 europeiska länder. 
C:01 Inova Assistans AB Personlig assistans
E:09, E:10 Invacare AB Invacare är idag ett av världens största företag inom hjälpmedelsbranschen som tillverkar och säljer produkter för funktionshindrade och äldre med inriktning på återskapande av en aktiv livsstil. Vi kommer att visa aktivrullstolar, sportstolar, handcyklar, eldrivna rullstolar, sittsytem och scootrar.
background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare