logo

utställare

I listan nedan visas föregående års utställare.


Monter Utställare Beskrivning
Gearwheel AB Med GEARWHEELS växlingsbara rullstolshjul kan en mer varierad körsituation uppnås. Skillnaden kan bli stor för användare där personliga förutsättningar annars begränsar framkomligheten. En tröskel, en grusväg eller en uppförsbacke är naturliga miljöer i vardagen och den patenterade lösningen kombinerar möjligheten att med ett enkelt handgrepp få olika utväxling på rullstolshjulen. Genom den integrerade QR-bygeln underlättas av- och påtagning av hjulen. Produkten består av ett par växlingsbara hjul och adapter till rullstolen.
Granberg Interior AB Kök och badrumsprodukter.
Göran Sjödén Rehab Distribution AB Göran Sjödéns Rehabshop har med sig avancerade sittdynor och madrasser för tryckavlastning. Visar här ett nytt hälskydd HEELBOOT för att minska risken för hälsår i liggande.
Habilitering & Hälsa Habilitering & Hälsa erbjuder råd, stöd och behandling till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi ger också stöd till föräldrar, andra närstående och nätverk. Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns landsting.
Handikappteknik BEAD, en elektrisk scooter för personer i rullstol.
HD Rehab AB HD Rehab är en svensk tillverkare av hjälpmedel. Vi är framför allt kända för vår komfortrullstol, HD Balance, men har på senare tid utökat sortimentet med andra hjälpmedelsprodukter. Under mässan kommer vi att presentera Amovida sittdynor för aktiva brukare samt vårt portabla rygg/nackstöd, Respine.
HEA Medical AB HEA Medicals idé är att erbjuda människor med funktionsnedsättning möjligheten till ett bättre liv med hjälp av smarta hjälpmedel från hela världen.

Sortimentet består främst av bälten och selar, ramper, antihalkmaterial, rullstolstillbehör, armhjälpmedel, tryckavlastande hjälpmedel samt hjälmar och huvudstöd.

Kunderna är hjälpmedelscentraler, sjukhus och ortopedverkstäder i landsting och kommuner över hela Sverige.

Företaget HEA grundades 1929 och HEA Medical startade 1996. Från starten har bolagets verksamhetsidé varit att erbjuda brukare i Sverige hjälpmedel från världsledande tillverkare.

Vi vill helt enkelt erbjuda ett bättre liv.
Hela Sveriges Assistans Personlig Assistans för Personliga Människor.
Hjelpemiddeleksperten AS Hjelpemiddeleksperten AS stiller ut armcyklar och drivaggregat från Stricker Handbikes GmbH.
Hjälpmedelcenter Sverige Vi på Hjälpmedelcenter Sverige är experter på förflyttning och förflyttningskunskap. Vi är ett nationellt kunskapscenter inom området och arbetar ständigt med att utveckla våra utbildningar (kurser, temadagar, skrifter) för att få med ny kunskap, ny hjälpmedelsteknik.Vi har ett uttalat fokus på användaren och all vår verksamhet och utbildning syftar till att stödja alla som arbetar med förflyttningar, i deras arbete med att stödja och upprätthålla användarnas dagliga funktioner.Vi arbetar också med bostadsanpassning. På vår sajt www.bostadscenter.se, kan du läsa mer om detta. Där hittar du information om regler och roller men även en behovsguide som ger konkreta tips på bra anpassningar.
Hjälpmedelsteknik Sverige AB
HjärtLung Länsförening Stockholm Vi är en ideell förening som representerar hjärta och lungor. Vi kommer att visa Hjärt- och lungräddning på vuxna samt även på barn!
Humana Assistans Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Vi finns i hela landet och på Humana arbetar vi alla efter samma vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vi är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. När vi frågar våra kunder varför de har valt Humana, kommer svaret med ett ord – trygghet. Tryggheten kommer av en nära kontakt med teamet som finns runt dig som kund och en bred kompetens kring diagnoser och funktionsnedsättningar. Dessutom har vi lång erfarenhet i branschen med viktig kunskap om lagar och regler. Läs gärna mer om oss på www.humana.se.
Iftin Assistans & Omsorg AB Vi utför personlig assistans, hemtjänst, boendestöd, ledsagning och avlösning. Vi har flera språkkompetenser och många av våra kunder är muslimer.
Inerventions Inerventions produkt Mollii hjälper människor med skador i/på det centrala nervsystemet genom att utnyttja kroppens egna resurser.
Inova Assistans AB Personlig assistans.
Invacare AB Invacare är idag ett av världens största företag inom hjälpmedelsbranschen som tillverkar och säljer produkter för funktionshindrade och äldre med inriktning på återskapande av en aktiv livsstil. Vi kommer att visa aktivrullstolar, sportstolar, handcyklar, eldrivna rullstolar, sittsytem och scootrar.
Besökare Utställare