logo

Utställare 2018


Monter Utställare Beskrivning
F:12 Dealy Sweden AB El-drivna promenadskoters.
E:04 Decon Wheel AB Decon, ett entreprenörsinriktat familjeföretag! Det bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är densamma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitetsnivå på både produkter och kundbemötande. Som entreprenör vill vi hela tiden förbättra våra produkter. Vi lyssnar ständigt på vad brukarna tycker, detta är vår grund i vårt utvecklingsarbete och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta företagets utveckling av drivaggregat och hjul.
B:05 DVT Assistans Personlig assistans
E:11 Entral AB Vi är en ackrediterad leverantör av nyckelfria låslösningar. Vi har kunder inom kommun, landsting och bygg.
På mässan vill vi visa vårat unika motorvred med fjärrkontroll, som monteras snabbt UTAN ATT FÖRSTÖRA DÖRREN.
C:15 Etac Sverige AB Etac, som grundades 1973, är ett svenskt företag och en ledande aktör inom hjälpmedelsbranschen. Vi erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem. I vårt sortiment ryms rullstolar, förflyttningshjälpmedel, juniorhjälpmedel och hjälpmedel inom bad och toalett. På mässan kommer vi bl.a. visa nyheter från sortimenten rullstolar och juniorhjälpmedel.
D:10 Eurovema Mobility AB Arbetsstolar, drivna elrullslor. Rollatorer, sulkyvagnar.
D:09B FrykCenter Rehabilitering FrykCenter bedriver rehabilitering inom neurologi och har mer än 35 års erfarenhet. Vi finns i natursköna Fryksdalen med närhet till skog och vildmark. Verksamheten drivs utan ekonomiska vinstintressen. Vi strävar efter professionalism, att ständigt förbättras, att skapa trygghet samt ett gott bemötande.
F:13 Fysioaid by Kathleen AB FYSIOAID BY KATHLEEN AB är återförsäljare i Sverige av danska BY-CONNIEHANSEN. Vi säljer gånghjälpmedel som gåstolar och racerunners för förflyttning inom- och utomhus. Vi har ett stort utbud av tillbehör för att ge personer med nedsatt balans- och gångförmåga största möjliga stabilitet och samtidigt frihet att vara mobil.
A:11 Förbundet Unga Rörelsehindrade Förbundet Unga Rörelsehindrade är en partipolitiskt obunden ideell förening för dig, oavsett funktion, mellan 0-32år. Syftet är att genom intressepolitiskt arbete verka tillgänglighet, inkludering och rätt till ett värdigt liv precis som alla andra.
A:03 Förenade Care Familjeföretaget Förenade Care erbjuder personlig assistans utifrån dina önskemål och intressen så att du kan leva det liv du vill leva. Tillsammans formar vi vardagen med lyhördhet, empati och respekt för dig. Vi gör personlig assistans "personlig".
background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare