logo

Utställare 2018


Monter Utställare Beskrivning
F:01 AH. Anna Hallgren Utbildare/föreläsare/handledare inom området sexualitet och funktionshinder.
C:13 Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB Aktiv Ortopedteknik driver ortopedtekniska center på 18 orter över hela Sverige och utgör en del av Ottobock Scandinavia Group. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Hos oss möter du högt kvalificerade och erfarna specialister med tillgång till den absolut senaste tekniken. Genom nära samarbete med sjukhusets personal fortsätter vi att utveckla vår verksamhet för att möta framtidens behov. Alltid med patient och brukare i fokus.
C:10B Alfema ALFEMA Care har jobbat med personlig assistans i 10 år och är idag ett stolt medelstort assistansbolag med rötterna i ambulans- och akutmedicin . Vi har det stora företagets muskler men det lilla företagets hjärta och värme. Vi satsar mycket på vidareutbildning av personalen så att våra kunder alltid får högsta kvalitet på sin assistans.
C:16 Anatomic SITT AB Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.
D:13 Anpassarna Gunnérius AB Anpassar bilar för människor med någon form av funktionsnedsättning. Med gedigen erfarenhet som sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden har vi inte bara skapat egna innovationer, vi har även tagit andras innovationer till fulländning. Tack vare vår trafikskola Anpassarna Körkort AB, kan vi se till att du som kund hos oss får alla möjligheter att känna dig trygg bakom ratten. Besök vår monter för marknadens bredaste utbud av anpassningslösningar!
A:02 Assistanskompaniet Vi levererar personlig assistans utefter dina önskemål. Din assistans ska självklart vara flexibel och följa dig i vardagen så att du kan leva ett fritt och självständigt liv.
D:04 Atlea AB Atlea ger dig möjlighet till ökad kraft i vardagen. Med våra produkter från Rio Mobility får du ökad styrka och tar dig fram betydligt snabbare. Firefly, Dragonfly och E-Dragonfly kopplas snabbt och lätt på de flesta rullstolar och batteriet räcker utan problem till 24 km körning.
A:15 Autoadapt AB Vi tänker inte låta begränsad rörlighet hindra dig från att köra eller åka bil. I vår vision av framtiden har du oberoendet att kunna välja den bil du älskar, inte bara ett fordon som passar dina behov.
B:17 Bilanpassning i Staffanstorp Bilanpassning i Staffanstorp är ett av Sveriges ledande anpassningsföretag, vi skräddarsyr bilar utifrån individens behov. På mässan finner ni flertalet anpassade bilar med olika lösningar för ökad frihet.
E:01 Coloplast AB Coloplast AB hjälper personer med intima sjukvårdsbehov bland annat genom innovativa och mycket diskreta tappningskatetrar.
Besökare Utställare