logo

Barn & unga

Barn & unga

Hjultorget bjuder på mycket som är intressant för barn, unga och deras föräldrar:

  • Hjälpmedel & bilanpassning – Möt utställare som visar det bästa och senaste inom hjälpmedel och bilanpassning för barn och unga. Ta chansen att prova vad som passar ert barn och prata direkt med företagen.
  • Aktiviteter – Prova racerunning med RBU, e-sport med Nacka HI eller någon av alla sporter som Parasportförbundet visar upp på Aktivitetstorget.
  • Föreläsningar – Inspireras av Moha Frikraft och Alejandro Sinisalo.

RG Aktiv Rehabilitering, som är med och arrangerar Hjultorget, kommer dessutom att berätta mer om sin kursverksamhet för barn och unga med ryggmärgsskador och liknande skador.

background

Gratis biljett för besökare & utställarkort för utställare

Registrera dig nu till Hjultorget 23-24 maj 2018.

logo
Till registreringen arrow
Besökare Utställare

Hjultorget på Facebook

Hjultorget har lagt till 3 nya foton — med Elisabeth Walett.
Hjultorget

2 veckor sedan

Hästen som rehabresurs
Idag finns ett ökat kunskapsstöd för hästunderstödda insatser vid neurologisk rehabilitering. Pia Tillberg & Christina Risshytt-Collman från Stiftelsen Hippocampus vill stimulera till nytänkande och gränsöverskridande samverkan inom området. Kom till Hjultorget den 23 maj och lyssna på deras inspirerande föredrag!

Hjälpmedelsmässan Hjultorget pågår den 23 -24 maj på Kistamässan! Då får besökarna tillfälle att prova, känna och klämma på det som hjälpmedelsmarknaden erbjuder. Hjultorget bjuder också på en rad kostnadsfria föreläsningar.
www.hjultorget.nu finns mer information om utställare, aktiviteter och föreläsningar.
... Se merSe mindre

Visa på Facebook
Hjultorget har lagt till 2 nya foton.
Hjultorget

4 veckor sedan

Kan man bli förälder trots att man har en ryggmärgsskada?
Och hur funkar det att vara förälder och ha ett rörelsenedsättning? På hjälpmedelsmässan Hjultorget den 24 maj kommer Nora Sandholdt från Mamma Pappa lam att berätta och dela med sig av sina bästa praktiska tips och tricks. Läs mer på:
www.mammapappalam.se

Hjultorget pågår den 23 -24 maj på Kistamässan! Då får besökarna tillfälle att prova, känna och klämma på det som hjälpmedelsmarknaden erbjuder. Hjultorget bjuder också på en rad kostnadsfria föreläsningar.

Inträdet till mässan är fritt men registrera dig på: www.hjultorget.nu Här finns också mer information om utställare, aktiviteter och föreläsningar.
... Se merSe mindre

Visa på Facebook